Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse sürpriz kaçmasın istiyor, yeni projesini saklıyor!

Hazal Filiz Küçükköse sürpriz kaçmasın istiyor, yeni projesini saklıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, uzun süredir kendisine gelen projeleri değerlendirme aşamasındaydı. İstediği gibi bir rol gelmez ise yeniden setlere dönmeyeceğini daha önceden açıklayan oyuncu, ayrıca yaz dizilerinde de oynamak istememişti.

Hazal Filiz Küçükköse, yeni sezonda yine ekranda yer almayı çok arzu ediyordu ve yeni bir projesinin olduğu da ortaya çıktı. Oyuncu, iş konusunda detay vermek istemedi ama bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacağını doğruladı.

Oyuncu, “Her şey yolunda. Konuşmuyorum bu konuda. İş bile şu an konuşmuyorum. İşle ilgili Ocak ayında bir şeyimiz var. Sürpriz olsun” diye konuştu.

Hazal Filiz Küçükköse işlerden bahsettiği zaman sonradan nazar değmesinden korkuyor. Oyuncu yılbaşı için de kendisine bir sürpriz yapılacağını belirtti ama detay da vermek istemedi.

2009 yılından bu yana setlerde gördüğümüz oyuncu, Deniz Yıldızı ile başladığı kariyerinde birbirinden önemli rolleri canlandırdı. Beni Affet dizisindeki Leyla karakteri ile çok dikkat çeken oyuncu, Kara Sevda’daki Zeynep ile de büyük bir popülerlik kazandı.

Rüya, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Zemheri dizileri ise son yıllarda oyuncunun şansının tutmadığı yapımlar olarak öne çıktı. Oyuncunun Yavuz isimli yeni bir dijital dizide yer alacağına yönelik iddialar ortaya atıldı ama net bir bilgi henüz yok.

Hazal Filiz Küçükköse’nin Ocak ayını işaret ettiği projenin Yavuz olup olmadığı merak ediliyor. Yavuz dizisi Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’in hikayesi olarak 2022 yılında çok konuşulacak bir proje olacak.