Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse, Yavuz Sultan Selim dizisiyle ilgili ilk detayları açıkladı!

Hazal Filiz Küçükköse, Yavuz Sultan Selim dizisiyle ilgili ilk detayları açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –  Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’i anlatacak olan yeni dizi projesi için hazırlıklar devam ediyor. 2506 Yapım ve İnter Medya tarafından hazırlanmakta olan dizinin başrol oyuncuları ortaya çıktı. 3 sezonluk bir dijital dönem dizisi geliyor… Hangi platformda yayınlanacağı henüz netleşmedi.

Acun Ilıcalı’nın yeni yılda açmayı planladığı Exxen isimli dijital platform ile de dizinin yayını için görüşmeler yapılmaya başlandı. Yavuz Sultan Selim’i Cengiz Coşkun’un canlandıracağı ortaya çıktı. Ayrıca sultanın eşi Hafsa Hatun karakterinde ise Hazal Filiz Küçükköse’yi göreceğiz. Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekildiği platonun yeniden düzenlenerek çekim mekanı haline getirileceği de ortaya çıktı.

Kasım ayının son haftasında çekimlerin başlaması beklenen proje için Hazal Filiz Küçükköse bazı detaylar verdi. Ünlü oyuncu, “Dönem işi olacak. Yurt dışında, özellikle Cannes’da satışı yapılacak. Güzel, değişik bir iş gelecek. Bildiğimiz dışında vizyonlu bir iş olacak” diye konuştu.

Yeni toplantıdan çıktığı için imzaların atılmasını beklemek istediğini belirten Hazal Filiz Küçükköse, güzel bir iş olacağının altını çizdi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Melike karakteri ile izlediğimiz oyuncu, projenin kısa sürmesinin talihsizliğini yaşamıştı. Dönem işi çekmenin çok zor olduğunun altını çizen oyuncu, “Bu sefer güzel olacak diye inanıyorum, o yüzden böyle bir şeye giriştik” dedi.

Stand-up yapacağı ile ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını, böyle bir projesinin olmadığını, sadece böyle projeleri izlemeye yöneldiğini anlatan oyuncunun röportajını videodan izleyebilirsiniz.