Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde yine ayrılık var!

Sen Çal Kapımı dizisinde yine ayrılık var!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisinde 27 Mart Cumartesi akşamı 37. yeni bölüm yayınlanacak. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, yine Eda ve Serkan ayrılığı izleyecesiniz. Dizinin hikayesinde son dönemde yeniden aşklarına tutunan ikilinin arasına bir kez daha Selin girmişti.

Selin’in hamile olduğu haberini alan Eda, Serkan ile birlikte olamayacağını düşünerek, ondan uzaklaşmaya karar verdi. İki aşık bir kez daha ayrılık yolu gözüktü. Serkan’ın Eda’yı durdurmak için havalimanına gitmesi ve peşinden koşarken bir anda yere kapaklanması izleyicilerin heyecanını yükseltti.

Serkan’ane olduğunun detaylarını 37. yeni bölümde bulacaksınız. Fox TV’nin devam kararı verdiği kulislere yansırken, yaz aylarında da yayınlanması düşünülen Sen Çal Kapımı dizisi yoluna devam ediyor. Dizinin 37. yeni bölümünde yaşanacakların ayrıntıları ise şöyle:

Eda, Selin’in hamilelik haberinden sonra Serkan’dan uzaklaşmaya karar verir. Serkan ise, Eda’nın bu tavrı karşısında şoke olur ama Eda’nın kafa karışıklığına rağmen aşklarına tutunmaya çalışır.

Bu sefer Eda için savaşacak olan Serkan’dır. Eda ise, Selin’in gerçekten hamile olup olmadığının peşine düşer. Selin gerçekten hamile mi? Yoksa her şey bir oyun mu?