Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, günlerdir söylememek için kıvranıyor! Sürpriz ne? Herkes merakta!

Hazal Kaya, günlerdir söylememek için kıvranıyor! Sürpriz ne? Herkes merakta!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri çekti. Şu sıralar Netflix’te yayınlanacak olan yeni dizisinin heyecanını yaşayan oyuncunun, bir başka sürprizi daha olduğu anlaşılıyor hayranlarına. Ancak ne olduğunu bir türlü söylemiyor!

Hazal Kaya, televizyon ekranına en son Misafir dizisi ile gelmişti. Fox TV’de yayınlanan ve Buğra Gülsoy ile oynadığı dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi sezonda ve bir kaç bölüm sonra ekrana veda etti.

Bu hüsranın ardından ise 2020 yazında çekilen filmi ‘Benden Ne Olur?’ vizyona girdi. Film öncesinde covid19’a yakalanan oyuncu, galanın olduğu gün testi negatif çıkınca çok istediği geceye de katıldı.

Meslek hayatında keyifli günler de yaşayan oyuncu, Netflix’te yayınlanacak olan ve fantastik tarihi türdeki dizisi “Pera Palas’ta Gece Yarısı” için de hayli heyecanlı.

Dizinin 3 Mart’ta izleyici ile buluşacağını bir süre önce kendisi de sosyal medya hesabından duyurmuştu. Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı dizi, izleyiciyi 1919 yılına götürecek.

Hazal Kaya, günlerdir söylememek için kıvranıyor! Sürpriz ne? Herkes merakta! 9

Kaya’nın heyecanla yayınlanmasını beklediği bu projesi zaten biliniyor. ‘Benden Ne Olur?’ filmi de yayında. Tüm bunların yanı sıra Hazal Kaya’nın bir başka heyecanı daha var ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımla da hayranlarını büyük merak içinde bırakıyor bir süredir!

Bir kaç gün önce aşağıdaki gibi bir paylaşım daha yapmıştı oyuncu. Tekrar instagram hesabından “Paylaşmaya sabırsızlandığım şeyler oluyor, napıcaz” mesajıyla bir sürprizi olduğunun altını çizdi tekrar oyuncu.

Hazal Kaya’nın özel hayatıyla ilgili bir gelişme mi yaşadığı, yoksa yeni ve merak uyandıracak bir projesi mi olduğu henüz bilinmiyor! Bir süre önce yine sosyal medyadan eşi Ali Atay ile karşılıklı yaptıkları bir müjdeli paylaşım ise ikilinin ikinci bebeği beklediklerine yorulmuştu. Sonrasında Hazal Kaya, hamile olmadığını açıklama gereği duymuştu.

Şimdi gözler yine Hazal Kaya’nın üzerinde. Açıklamak için kıvranan oyuncu, saklamakta da zorlanıyor! Bakalım bu mesajların altından nasıl bir sürpriz çıkacak?

Hazal Kaya, günlerdir söylememek için kıvranıyor! Sürpriz ne? Herkes merakta! 10

Bu arada Hazal Kaya, ‘Benden Ne Olur?’ kitabının yazarı olan ve aynı zamanda yakın arkadaşı Aslı Kızmaz’ın da bir paylaşımını kendi sayfasında yayınladı. Kızmaz’ın da yine heyecanı arttıran mesajı dikkat çekti… “Of çok heyecanlıyız” ve “Çok güzel bişiler bişiler” şeklindeki notlara bakılırsa Aslı Kızmaz ve Hazal Kaya’nın ortak bir sürprizi var…

Hazal Kaya, günlerdir söylememek için kıvranıyor! Sürpriz ne? Herkes merakta! 11