Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden ayrılışıyla üzen Halit Özgür Sarı, sürpriz bir projede rol alacak!

Kardeşlerim dizisinden ayrılışıyla üzen Halit Özgür Sarı, sürpriz bir projede rol alacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı’nın diziden ani ayrılışı büyük olay olmuştu! Kardeşlerim’in izleyicisinin hiç beklemediği bu ayrılık uzun süre sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Son dönemin yetenekli genç isimleri arasında yer alan Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisiyle öne çıkan bir isim oldu.

Başarılı oyuncunun yeniden ekrana dönüşünü hayranları merakla beklemekte bir süredir. Halit Özgür Sarı’nın ismi ise şu sıralar bir diziyle gündemde. Bir teklif gittiği ancak henüz bir netlik olmadığı da konuşulmakta.

Üstelik Halit Özgür Sarı’ya partnerlik etmesi düşünülen isim de yine çok popüler bir isim! Kulis bilgilerine göre Netflix için çekilecek olan Özel Ders isimli bir projeden Halit Özgür Sarı’ya teklif götürüldü. Bu kez ekranda değil dijitalde yer alması söz konusu.

Kardeşlerim dizisinden ayrılışıyla üzen Halit Özgür Sarı, sürpriz bir projede rol alacak! 7

Sarı’nın partneri olacak isim de Bensu Soral. Oyuncu, yaz sezonunda romantik komedi tarzındaki Cam Tavanlar dizisinde oynamıştı son olarak. Bensu Soral ile Halit Özgür Sarı’nın ekran uyumu şimdiden merak konusu. Ancak Sarı’nın şu anda bedelli askerlik yaptığı ve vatani görevini bitirince de filme başlayacağı ifade ediliyor.

Özel Ders isimli sinema filmi, Netflix için çekilecek. Halit Özgür Sarı, bu kez ekranda değil, dijitalde yer alacak. Kardeşlerim dizisinde 29 bölüm oynayan Sarı, yeni projesiyle şimdiden merak konusu oldu bile…

Özel Ders filminin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü üstleniyor. Bensu Soral’ın filmde üniversitede yüksek lisans yapan genç bir kızı canlandıracağı öğrenildi ama Halit Özgür Sarı’nın kimi oynayacağı henüz net değil…