Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya hayatının en şanslı ve en şahane dönemini yaşıyor!

Hazal Kaya hayatının en şanslı ve en şahane dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterine hayat veren Hazal Kaya, hayatının en başarılı dönemini yaşıyor.

Uzun süre ekrana ara verdikten sonra Bizim Hikaye gibi iddialı ve sevilen bir yapımla geri dönmek oyuncu için büyük bir şanstı.

Ekranda olmadığı dönemde kendisini geliştiren Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisiyle de dünyanın dört bir yanında ününe ün katmakta…

Hazal Kaya hem yurt içinde hem de yurt dışındaki kariyer başarısının yanı sıra, bir de aşk hayatında mutlu günler yaşıyor.

BİZİM HİKAYE DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hazal Kaya ile Ali Atay evleniyor!

Hazal Kaya hayatının en şanslı ve en şahane dönemini yaşıyor! 7

Hazal Kaya’nın beş yıldır birlikte olduğu oyuncu ve yönetmen sevgilisi Ali Atay ile evlilik aldığı öğrenildi. Kaya, geçtiğimiz günlerde, “Şu anda aşk, hayatımın en güzel yerinde duruyor! Keyfim çok yerinde, şahane bir dönem benim için” demişti.

Posta’nın haberine göre, oyuncu Hazal Kaya, beş yıldır birlikte olduğu oyuncu ve yönetmen sevgilisi Ali Atay ile evlilik aldı. Çiftin, yakın bir tarihte evleneceklerini aile büyüklerine ve dostlarına müjdeledikleri öğrenildi.

Uzun zamandır Ali Atay’la birlikte olan Kaya, geçtiğimiz günlerde, “Şu anda aşk, hayatımın en güzel yerinde duruyor! Keyfim çok yerinde, şahane bir dönem benim için” demişti.