Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisiyle Hazal Kaya’nın yaşadığının aynısını yaşıyor!

Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisiyle Hazal Kaya’nın yaşadığının aynısını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serenay Sarıkaya hayranlarının uzun bir süredir bekledikleri Şahmaran dizisinin ilk sezonu yayınlandı. 2021 yılında çekildiği için uzun süre izleyicilerin beklemesine neden olan dizinin 20 Ocak’ta Netflix’te paylaşılması ile birlikte sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı. Mistik bir hikaye olan Şahmaran için yapılan yorumların genel olarak olumsuz olduğunu söyleyebiliriz.

Özellikle de başrol kadın oyuncusu olan Serenay Sarıkaya’nın bazı sahnelerini eleştiren ve oyuncuyla dalga geçen yorumlar da vardı. Oyuncunun performansını eleştiren birçok kişi, Şahmaran dizisinin de iyi bir iş olmadığı yönünde yorumlarda bulundu. Hatta diziyi eleştirenlerden ve çok olumsuz görüş bildirenlerden birisi de ünlü piyanist Fazıl Say oldu…

Şahmaran dizisi ve Serenay Sarıkaya için yapılan bu eleştiriler aynı platformda izleyicilerle buluşan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide Hazal Kaya’nın da başına gelmişti. Benzer şekilde yoğun bir eleştiri ile karşılaşan Hazal Kaya, o dönemde bu duruma bir hayli isyan etmişti.

Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisiyle Hazal Kaya'nın yaşadığının aynısını yaşıyor! 8

Hem Serenay Sarıkaya hem de Hazal Kaya’nın dijital dizilerine yönelik olarak Türkiye’de büyük eleştiriler yapılmış olsa da, yurt dışında durum çok farklı. Pera Palas’ta Gece Yarısı projesi Netflix’in en çok izlenen içeriklerinden birisi oldu ve gelen yüksek izlenme oranları projenin başarılı olduğu algısını ortaya çıkardı.

Şimdi de benzer bir durum Şahmaran dizisi için yaşanıyor. Netflix’in tüm dünyadaki aboneleri içinde Şahmaran dizisinin en çok izlenen 10 projeden birisi olduğu ve beşinciliğe kadar yükseldiği görüldü.

Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisiyle Hazal Kaya'nın yaşadığının aynısını yaşıyor! 9

14 farklı ülkede 17 milyon kişinin izlediği Şahmaran dizisinin bu yönüyle başarılı olduğunu söylemek gerekiyor.

Hazal Kaya’dan sonra Serenay Sarıkaya da aynı akıbeti yaşayarak dikkatleri üzerine çekti.