Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya hayranlarına iki güzel müjde verdi!

Hazal Kaya hayranlarına iki güzel müjde verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, yeni proje müjdesi ile yakında hayranlarının karşısına çıkacak. En son Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle gündem olan oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde en çok izlenen yapımlar arasına giren dizi ile büyük çıkış yakaladı.

Hazal Kaya, Türkiye’de bazı çevreler tarafından yoğun bir eleştiriye tutulurken, yurt dışından gelen olumlu yorumlar ve destek mesajları oyuncuyu çok memnun etti. Yabancı dizi hayranları Pera Palas’ta Gece Yarısı’nı çok beğendi ve Hazal Kaya’nın da çok iyi bir oyunculuk sergilediğini düşünüyor.

Ünlü oyuncu ise yeni projeler için görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu, “İnşallah bakalım, haberiniz olur. Şimdi bir şey söylemek doğru olmaz” diye konuştu. Bu sözlerle oyuncu bir projesi olduğunu ama henüz her şeyin netleşmediğini belirtti. Hazal Kaya’nın yeni projesini hayranları da çok merak ediyor ve yakında detaylar ortaya çıkacaktır.

Hazal Kaya ayrıca Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın devamının geleceği haberlerini de doğruladı. Bilgi vermek istemeyen oyuncu, “İkinci sezon da çok tatlı olacak” diyerek tüm hayranlarına projenin devam ettiği müjdesini verdi.

İkinci sezonda hikayenin günümüzde geçmesi beklentisi var ve bu durum da Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisini daha da ilginç bir hale getirecek gibi gözüküyor.

Oğlu Fikret Ali’nin büyüdüğünü belirten oyuncu, ikinci çocuk düşüncelerinin de olduğunu ilk kez ifade etti. Hazal Kaya, kariyerinde yola devam ederken, sürpriz bir hamilelik gerçekleşir ise şaşırmamak lazım.