Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Melisa Şenolsun yıldız haritasına bakarak mı projeleri seçiyor?

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Melisa Şenolsun yıldız haritasına bakarak mı projeleri seçiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakteri ile yerini alan Melisa Şenolsun, hikayeden ayrıldı. Oyuncu, ikinci sezonun başlarında diziye katıldı ve dikkat çeken bir performans ortaya koydu.

Melisa Şenolsun için, Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakteri için teklif yapıldığı ama oyuncunun daha ilk başlarda bu rolü kabul etmediği şeklinde iddialar da ortaya atılmıştı. Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı projesindeki rolünün bitmesinin ardından dinlenmeye çekildi.

Ancak oyuncu uzun süre beklemek istemiyor ve gelen teklifleri değerlendirme aşamasında bulunuyor. Oyuncu, “Tatildeyim, dinleniyorum. Projeler okuyorum” diye konuştu.

Astrolojiye inanan oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirirken yıldız haritasına da bakarak değerlendirme yaptığını söylemişti. Oyuncu, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: “Ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor ve o sezon ekranlarda fırtınalar estiriyor. Elbette her zaman kalbimin sesini dinleyerek projeleri seçiyorum ama bu durumdan da kaçamıyorum.”

Melisa Şenolsun’a bu sözleri soruldu. “Yeni gelen projeler için yıldız haritasına bakarak mı seçeceksiniz?” şeklindeki soruya ünlü oyuncu şu yanıtı verdi:

“Tam olarak aslında öyle değil. İşim ve kendi hayatımı ayırarak yıldız haritasına önem veriyorum. Bu tarz enerjilere inandığımı aslında belirtmek istemiştim. Ona bakarak karar vermiyorum. Merakım var, ilgileniyorum, seviyorum.”