Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya hayranlarına müjde… Yeni bir diziyle dönmeye hazırlanıyor

Hazal Kaya hayranlarına müjde… Yeni bir diziyle dönmeye hazırlanıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bizim Hikaye dizinin ardından ekranlarda yer almayan Hazal Kaya, hayranlarına ilk kez sürpriz bir haberi verdi. Kaya, bilindiği gibi 2019 Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmişti. Oyuncu, şu sıralar bir film projesi için kamera karşısında ama yeni bir projesi olabileceğini de ilk kez açıkladı. Hazal Kaya’ın hayranlarını mutlu eden dizi ile ilgili gelişme, önümüzdeki günlerde netleşecek.

Oyuncu şu sıralar Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan uyarlanan filmin setinde. Bir kaç hafta önce çekimleri başlayan filmde Onur Tuna, Enis Arıkan, Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu, Cem Belevi gibi isimlerle kamera karşısına geçti. Yeni sezonda ise bu projenin ardından bir dizide yer alabileceğini söyledi.

Hazal Kaya’nın Bizim Hikaye dizisinin ardından bir dizide yer alıp almayacağı merak konusuydu. Kaya, bu konuyameslektaşı Ezgi Mola’nın Youtube kanalı için çekilen bir videoda yanıt verdi. “Tanınmış Kişileri Seviyorum” programında keyifli bir sohbet gerçekleştiren ikili, izleyenlerini de sohbetleriyle mutlu ettiler.

Hazal Kaya hayranlarına müjde... Yeni bir diziyle dönmeye hazırlanıyor 7

Özellikle Hazal Kaya hayranlarının bu sohbetten büyük keyif aldıkları ve oyuncunun yeni bir dizi projesi ile ilgili açıklamasından hayli memnun oldukları da yorumlara yansıyor. Kaya, Bizim Hikaye dizisinden sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor desek yeridir…

Hazal Kaya, “Benden Ne Olur?” filmin ardından bir diziye başlayabileceğini şu sözlerle dile getirdi: “Sonra da galiba bir dizi olacak ya. Bilmiyorum çok içimin ısındığı bir iş var, bakalım, ben kendi şartlarımı uydurabilirsem çok istiyorum.”

Kaya’nın yeni sezonda bir dizide ekranda yer alması çok da uzak bir ihtimal değil gibi duruyor. Oyuncu oğlu Fikret Ali’nin çalışmasına engel olmayacağını da zaten hamileliğinin 3 ayını çalışarak geçirdiğini ifade ederek belirtmiş oldu.

Bu da demek oluyor ki Hazal Kaya hayranlarının onu yeni bir dizide ekranda görme ihtimali giderek artıyor…

Sohbetin tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…