Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, izleyiciye büyük bir sürpriz yapabilir!

Hazal Kaya, izleyiciye büyük bir sürpriz yapabilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak ekranda Bizim Hikaye dizisiyle yer alan ünlü oyuncu Hazal Kaya, dizinin finaline doğru hamile olduğunu öğrenmişti. Kaya, oğlu Fikret Ali’yi geçtiğimiz yıl Kazım ayında dünyaya getirmişti. Oyuncunun yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı merak konusuydu.

Yaz sezonunda bir projeye başlayan Hazal Kaya, bir başka dizi projesi ile ilgili de müjdeyi verdi. Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Enis Arıkan gibi isimlerle Aslı Kızmaz’ın kitabı ‘Benden Ne olur?’un film versiyonunda rol alıyor.

Kaya, setlere hızlı dönüş yapmaya kararlı zira bir de dizide oynayabileceğinin sinyalini yakmıştı geçtiğimiz günlerde. Ezgi Mola’nın Youtube kanalına konuk olan oyuncu, çok hoşuna giden bir hikaye üzerinde şu anda düşündüğünü, kendini, şartları hazırlayabilirse olabileceğini belirtmişti.

Hazal Kaya’nın bahsettiği proje ile ilgili detaylar ise yeni yeni şekillenmeye başladı. Netflix için hazırlıkları süren Pera isimli dizinin başrolü için Hazal Kaya’ya teklif gittiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Serenay Sarıkaya ile de görüşmeler yapıldığı biliniyordu. Rol için bu sefer Hazal Kaya’ya teklif yapıldığı belirtiliyor.

Elif Usman’ın senaryosunu yazdığı Netflix dizisi, Pera Palas’ta Gece Yarısı kitabından Karga Seven Pictures tarafından uyarlandı.

Dizinin yönetmenliğini Emre Şahin yapacak. Hazırlıkların yoğun şekilde sürdüğü dizi için Hazal Kaya’nın yanıtı merak ediliyor.