Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy’dan etkileyici set halleri!

Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy’dan etkileyici set halleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 28 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Dizinin oyuncuları da tüm ekip de büyük bir heyecan içinde. TRT1’in en iddialı projelerinden olan dizinin alacağı reytingler ve sosyal medyada yapılacak geri dönüşler heyecanla bekleniyor.

Dizide Elçin Hatun olarak izleyeceğimiz Leyla Lydia Tuğutlu, Kızım’dan sonra bir kez daha Buğra Gülsoy ile başrolde buluşmuş oldu. Oyuncu, rolü için dövüş ve at binme dersleri aldı. Elçin Hatun, Selçuklu sarayını karıştıracak zekaya ve cesarete sahip güzelliği ile başları döndüren savaşçı asil Türkmen kızıdır. İşte Tuğutlu’dan dizi setinden bir paylaşım:

Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'dan etkileyici set halleri! 8

Selçuklu Devletinin tecrübeli Sultanı Melikşah’a hayat veren Buğra Gülsoy etkileyici bir performans sergiledi. Bunu tanıtımlardan anlayabiliyoruz. Oyuncu genelde romantik komedi rolleri ile hatırlanır ama bu sefer akıllardan çıkmayacak bir karakterle geliyor.

Buğra Gülsoy, instagram hesabından dizideki halini yayınladı. Görüntüler oldukça profesyonel ve çok etkileyici. Buğra Gülsoy da bu durumdan fazlasıyla etkilenmişe benziyor.

Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'dan etkileyici set halleri! 9