Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında iki ayrı elbise giydi! Hayranları iki arada bir derede kaldı!..

Hazal Kaya Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin galasında iki ayrı elbise giydi! Hayranları iki arada bir derede kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in merakla beklenen, macera dolu yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın deneyimsel gösterimi dün akşam Pera Palas Oteli’nde gerçekleşti.

Geceye dizinin başrol oyuncuları Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri’nin yanı sıra dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Emre Şahin, yönetmenliği paylaşan Nisan Dağ ve Netflix Türkiye İçerik Direktörü Pelin Diştaş da katıldı.

Gecede Hazal Kaya güzelliğiyle ön plana çıtı. Ünlü oyuncu Tasarımcı Özgür Mansur imzalı mavi saten straplez elbisesiyle göz kamaştırdı. Oyuncunun saç ve makyajı da hayranları tarafından çok beğenildi.

Hazal Kaya Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin galasında iki ayrı elbise giydi! Hayranları iki arada bir derede kaldı!.. 8

Gala’nın ardından davetliler eğlenceye after partyde devam etti. Pek çok ünlü ismin katıldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı galasının afterında ise Hazal Kaya başka bir kıyafet giymeyi tercih etti. Güzel oyuncunun büstiyer ile kombinlediği fermuar ve düğmeleri açık pantolon tarzı ise hayranlarını sosyal medyada ikiye böldü.

Oyuncunun bazı hayranları ‘Çok yemek yediğim gecede karnım çok şişmiştir ve düğmem patlamıştır’, ‘Hiç hoş değil’, ‘Bizimle değilsin’ şeklinde olumsuz bazı yorumlarda bulundular.  Gecede Hazal Kaya ile oyuncu arkadaşı Öykü Karayel’in dans görüntüleri kameralara böyle yansıdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi

Geceye kıyafet seçimleriyle damga vuran oyuncu Hazal Kaya, üzerine uzun süre çalışılan, en ince detayına kadar her şeyin düşünüldüğü bir projede yer almaktan gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi; “Çok heyecanlıyız. Bakalım izleyiciler ne hissedecek, çok merak ediyoruz.”

Hazal Kaya Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin galasında iki ayrı elbise giydi! Hayranları iki arada bir derede kaldı!.. 9

Dizide zamanda yanlışlıkla yolculuk yapan gazeteci Esra’ya hayat verecek oyuncu bu tarih atlaması olayıyla ilgili gelen soruya da, “Aslen zamanda yolculuk yapmadım, bilemeyeceğim ama şahane bir şey olmalı. Heyecanlı ama birazda riskli bir şey olduğunu söyleyebilirim” diyerek çekimler sırasında hissettiklerini ifade etti.