Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi!

Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya’nın başrolünü Selahattin Paşalı ile paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi Netflix’te yayına girdi. Farklı bir senaryoya sahip dizinin Atatürk’le olan sahnesi herkesin kalbine dokundu.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi bir gazeteci olan Esra’nın zamanda yolculuk yaparak Cumhuriyet’in kuruluşunun ilk yıllarına gidişini anlatıyor. Geçmişte Esra’yı büyük bir macera bekliyor. Sıra dışı bir hikayeye sahip dizi kimileri tarafından eleştirilirken kimileri tarafından da büyük övgü alıyor.

Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi! 12

Ancak diziyle ilgili herkesin birleştiği bir nokta var, o da Mustafa Kemal Atatürk ile olan sahne. Bu sahnede Atatürk ile karşılaşan Esra onun boynuna sarılıyor. İşte bu sahne tüm izleyicilerin kalbine dokundu.

Bu sahneden çok etkilenen izleyiciler “Hazal Kaya, 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi” yorumunu yaptı. İzleyiciler Atatürk’e sarılabilmeyi çok istediklerini, bu sahneyi tüm kalpleriyle hissettiklerini dile getirdiler.

Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi! 13 Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi! 14 Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi! 15 Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi! 16 Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı ile 84 milyonun hayalini gerçekleştirdi! 17

Bir dönem dizisi olan yapımda Hazal Kaya başrolü Selahattin Paşalı ile paylaşıyor. Paşalı, Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Osman karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Hazal Kaya, dizide günümüzde yaşayan ancak zamanda yolculuk yaparak 1919’lu yıllara geri dönen Esra karakterini canlandırıyor.

Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Emre Şahin’in Nisan Dağ ile birlikte yaptığı dizi Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı romanından esinlenilerek Elif Usman tarafından kaleme alındı.