Ana sayfa Güncel Haberler Hazal Kaya, Selçuk Yöntem’i Beren Saat’e tercih etti!

Hazal Kaya, Selçuk Yöntem’i Beren Saat’e tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aşk-4 Memnu dizisinde birlikte rol aldığı iki rol arkadaşıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Selçuk Yöntem ve Beren Saat ile aynı dizide yer alan Hazal Kaya, karantina günlerinde hangisinin evinde olmasını istediği ile ilgili bir soruyu yanıtladı.

İbrahim Selim’in youtube’daki programında eğlenceli bir bölüm vardı. Hazal Kaya’ya hem Türk hem de ünlü isimlerden oluşan tercihler sunuldu ve hangisi ile aynı evde kalmak istediği soruldu. Zerrin Tekindor karşısında rahat davranamayacağı için istemeyen Hazal Kaya, Baran Akbulut’u evinde isteyeceğini ve dünyanın en eğlenceli insanı olduğunu anlattı.

Hazal Kaya, Selçuk Yöntem'i Beren Saat'e tercih etti! 7

Ünlü oyuncuya daha sonra “Baran Akbulut mu yoksa Beren Saat mi?” sorusu soruldu. Hazal Kaya, Beren Saat’i istedi. Bunun sebebi de şöyle anlattı: “Çünkü Baran gelirse burada FIFA oynanır. Beren ile Fikret ile oynarız, dertleşiriz, sohbet ederiz. Evde erkek nüfusu çok, bana bir tane yoldaş lazım” diye konuştu.

İbrahim Selim daha sonra da “Beren Saat mi yoksa Selçuk Yöntem mi?” diye sordu. Bir süre kararsızlıkta kalan Hazal Kaya, “Selçuk Yöntem, FIFA’ya girmez. Biz çok güzel sohbet, muhabbet ederiz, çok eğleniriz” diye konuştu.

İşte o program: