Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın programının bitmesinin altındaki gerçek ne?

Müge Anlı’nın programının bitmesinin altındaki gerçek ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında uzun yıllardır sabah kuşağında program yapan Müge Anlı, 2 hafta önce canlı yayınlara son vermişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programından 50’ye yakın kişinin işten çıkartıldığı iddiaları da ortaya atılmıştı. Programın eski bölümleri ekrana gelince arkasındaki gerçekler de merak edilmekteydi.

Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ da ortaya bir iddia atmış ve Müge Anlı’nın hamile olduğunu sosyal medyada yazmıştı.Programın bitmesinin sebebininde Müge Anlı’nın evli bir erkekten hamile kalması olarak açıklayan Burhan Akdağ, büyük yankı bulmuştu.

Müge Anlı, avukatı Eylem Kahraman aracılığı ile bir açıklama paylaştı. Açıklamada şöyle denildi: “Müge Anlı, Koronavirüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır.”

2008 yılında Burhan Akdağ’dan boşanan Müge Anlı, atv’de sabah kuşağı programına başlayarak popülerliğini bir hayli artırdı.

Burhan Akdağ sosyal medya bir takipçiden gelen, “Benden duymuş olmada senin Müge evleniyormuş. Pek inanamadım ama haberler o yönde” şeklindeki mesajına şu yanıtı vermişti.

“Sen çok geriden geliyorsun. Hamile olduğunu söylesem, evleneceği kişinin boşanmasını beklediğini söylesem sanırım şaşırmazsın. Program neden bitti?”

Müge Anlı'nın programının bitmesinin altındaki gerçek ne? 7