Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya, sürpriz karşısında duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı

Hazal Kaya, sürpriz karşısında duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı

tarafından ker_def

Geçtiğimiz gün yapımcı Fatih Aksoy’un Adını Feriha Koydum setinde Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy’un arasının pek de iyi olmadığı açıklamalarının ardından gözler ünlü oyuncuya çevrilmişti.

Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterini başarıyla canlandıran Hazal Kaya, Antalya Film Festivali’nde katıldığı panelde büyük bir sürprizle karşılaştı.

Oyuncu Özge Özpirinçci ve Hazal Kaya ile yapımcı Fatih Aksoy, Antalya Film Festivali’nde ‘kadın’ konulu panele katıldı.

‘Kadın’ın ‘Bahar’ı Özge Özpirinçci, ‘Bizim Hikaye’nin ‘Filiz’i Hazal Kaya ve iki dizinin de yapımcısı olan Fatih Aksoy, ’55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ kapsamında düzenlenen ‘Sinemadan Günümüz Dizilerine, Kadının Yükselişi’ konulu panele katıldı.

Doğum gününde hayranlarının karşısına çıkan Hazal Kaya’ya (28) sürpriz yapıldı. Seyirciler ‘İyi ki doğdun’ şarkısını söyledi, sahneye kocaman bir pasta geldi.

Hazal Kaya duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Hazal Kaya, sürpriz karşısında duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı 8

Fatih Aksoy panelde “Türk dizilerinde eşcinsel kahramanlara yer yoktur. Amerika’da yapıyorlar ama biz korkuyoruz. İzleyiciye itici geliyor. Bunu dijital platformda yapabilirdik. Ama eşcinsel karakterlerin henüz evlerde izlenmek istendiğine inanmıyorum” dedi.

Bu sözler büyük alkış alınca Özge Özpirinçci devreye girdi ve şöyle konuştu: “Dizilerde eşcinsellere karşısınız ancak komşunuzun perdesi biraz açık olsa, orada ayıp bir şey olsa bayılarak izlersiniz!”

Aksoy “Her iki arkadaşa da, erkek oyuncuların aldığının iki katını ödüyorum” deyince, Hazal Kaya “Kesenize bereket Fatih Bey” diye cevap verdi. Özge Özpirinçci ise “Kazanılan paraları hak ediyorsak sorun yok” dedi

Hazal Kaya, sürpriz karşısında duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı 9