Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve minik oğlunun bir duruşu var görmeniz lazım! Sinem Öztürk’ün ikizlerinin son hali çok şaşırttı!

Hazal Kaya ve minik oğlunun bir duruşu var görmeniz lazım! Sinem Öztürk’ün ikizlerinin son hali çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Kaya ve Sinem Öztürk Uslu, başarılı iki oyuncu olarak kariyerlerinin yanı sıra aile kurarak bebek sahibi olan iki ünlü isim. Kaya, geçtiğimiz yıl Kasım ayında dünyaya gelen oğlu Fikret Ali’nin son halini yakın zamanda paylaştı.

Yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, Fiko olarak hitap ettiği oğullarını dünyaya getirdikten sonra bir süre işlerine ara vermişti.

Geçtiğimiz yaz, ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filmiyle tekrar kamera karşısına geçen oyunu, şu sıralarda da Netflix içi çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli bir dizide rol almakta.

Oyuncunun oğlunu kucağında uyuttuğu bir anda çektiği pozundaki sevgi ve şefkat dolu bakışı, görenlerin de içini ısıtıyor. Fiko’nun annesinin kollarında huzurla uyuduğu o anlardan güzel bir kare paylaşmış oyuncu…

Hazal Kaya ve minik oğlunun bir duruşu var görmeniz lazım! Sinem Öztürk'ün ikizlerinin son hali çok şaşırttı! 9

Gelelim Nur Fettahoğlu’nun paylaşımına. Oyuncu, meslektaşı ve yakın arkadaşı Sinem Öztürk Uslu’nun ikizleriyle bir pozunu yayınladı.

Huzur Sokağı dizisi ile tanındıktan sonra ekranların unutulmaz dizilerinden birisi olan Kiralık Aşk’taki Yasemin rolüyle hafızalara kazınmıştı Sinem Öztürk.

Oyuncu, daha sonra Paramparça ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol aldı. En son 2018 yılında ekrandaydı. Sonrasında yapımcı Mustafa Uslu ile evli olan oyuncunun ikizleri Mustafa ve Kemal dünyaya geldiler.

Sinem Öztürk Uslu, 2019 yılının Mart ayında ikizlerini dünyaya getirmişti. O günden beri çocuklarını büyüten ve pek ortalıkta görünmeyen Sinem Öztürk Uslu, başka bir projede de yer almadı.

İkizlerinin doğumdan sonraki fotoğrafları medyaya da yansımıştı. Mustafa ve Sinem Uslu çifti, mutluluklarını sevenleri ile de sosyal medyadan yaptıkları yayınlarla paylaşmışlardı.

Hazal Kaya ve minik oğlunun bir duruşu var görmeniz lazım! Sinem Öztürk'ün ikizlerinin son hali çok şaşırttı! 10

Sinem Öztürk Uslu, yakın arkadaşı olan Nur Fettahoğlu ile bir araya geldi ve çocuklarını buluşturdular. Fettahoğlu, Uslu’nun oğulları ile bir pozunu instagram sayfasından paylaştı.

Mustafa ve Kemal’in çok büyüdükleri görülürken, sevimli ikizlerin babalarına olan benzerliği de dikkat çekiyor…

Hazal Kaya ve minik oğlunun bir duruşu var görmeniz lazım! Sinem Öztürk'ün ikizlerinin son hali çok şaşırttı! 11