Ana sayfa Sosyal Medya İşte 3. çocuklarına hamile olan Bergüzar Korel’den ilk sürpriz paylaşım…

İşte 3. çocuklarına hamile olan Bergüzar Korel’den ilk sürpriz paylaşım…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Mutlu beraberlikleriyle dikkat çeken Oyuncu Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, 3. bebeklerinin heyecanını yaşıyor şu sıralarda. Bergüzar Korel, geçtiğimiz yıl Mart ayında, 2. oğulları Han’ı dünyayay getirmişti. İlk çocukları Ali ise 2021 Şubat ayında 11 yaşına girdi.

Çiftin sürpriz yapan 3. bebekleriyle ilgili kararları ise Bergüzar Korel’in yeni bir dizi hazırlığı sırasında ortaya çıktı. Oyuncu, Vatanım Sensin dizisinden sonra başka bir dizide rol almamıştı.

Tiyatro oyunu ile sahneye çıkmış ama oğlu Han’a hamileliğinde sorun yaşayabileceği ihtimali nedeniyle doktorların tavsiyesiyle oyuna ara vermişti.

Bergüzar Korel, Han’ın bir yaşını geçmesinin ardından yeniden setlere dönmeye niyetli. Exxen için çekilecek olan ‘Kanlı Yayın’ isimli bir dizide oynayacağı da gündemdeydi ve çalışmalara da başlamak üzereydi.

Ancak işte tam da o günlerde hamile olduğunu öğrendi ve bebeği dünyaya getirmeye karar verdiğini, bu nedenle de projede yer alamayacağını belirten bir açıklama yaptı.

İşte 3. çocuklarına hamile olan Bergüzar Korel'den ilk sürpriz paylaşım... 9

Korel’in o günden sonra instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarda kendisini hiç göstermediği de ayrıca dikkatleri çekmekteydi.

İşte 3. çocuklarına hamile olan Bergüzar Korel'den ilk sürpriz paylaşım... 10

Ancak oyuncu, takipçilerine güzel bir sürpriz yaparak bugün iki fotoğrafını paylaştı. Fotoğraflarından birinde ayakta duran oyuncunun henüz karnının çok fazla belirginleşmediği de görülmekte. Oyuncu, Nisan ayının ilk günlerinde hamile olduğunu açıklamıştı.

İşte 3. çocuklarına hamile olan Bergüzar Korel'den ilk sürpriz paylaşım... 11