Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’lı Misafir daha başlamadan eleştirildi! İzleyiciler kanalı suçladı!

Hazal Kaya’lı Misafir daha başlamadan eleştirildi! İzleyiciler kanalı suçladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hayranları Hazal Kaya’yı çok özledi. Bizim Hikaye dizisinden bu yana ekranda görünmeyen oyuncunun Misafir isimli dizide oynayacağı duyulduğunda hayranları çok mutlu oldu. Ancak tanıtımlar yayınlandıkça izleyiciler hayal kırıklığı yaşamaya başladı. Suçlamalar daha çok yayıncı kanal Fox TV’ye oldu.

Her biri yüzbinlerce hayran kitlesine sahip Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ı bir araya getiren Misafir isimli dizinin başlamasına az kaldı. Fox TV’nin yeni dizisi 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak.

Hazal Kaya'lı Misafir daha başlamadan eleştirildi! İzleyiciler kanalı suçladı! 19

Misafir dizisinin afişi de yayınlandı. Üç başrol oyuncusunun yer aldığı afiş izleyiciler tarafından çok vasat bulundu. Afişin altına da izleyiciler diziyi eleştiri yağmuruna tuttu. Eleştiriler çoğunlukla yayıncı kanal Fox TV’yi suçluyordu.

Bir izleyici Med Yapım tarafından çekilen dizinin daha şimdiden çok vasat göründüğünü söyledi. Güçlü rakiplerin olduğu perşembe akşamının Misafir için çok zor olduğuna dikkat çeken izleyici şöyle yazdı: “Fox, bu sezona kadar iddialı senaryolar alırdı hep. Bu sezon baya bi çöküntü var. Misafir, ortalama bir iş. Ne çıkar ne iner şahsen. Öğretmen gibi cesur senaryolara yönelseler keşke. El Kızı, Yalancılar ve Mumları özellikle baya klişeydi. Perşembe işi zor dizinin.”

Hazal Kaya'lı Misafir daha başlamadan eleştirildi! İzleyiciler kanalı suçladı! 20

Yine aynı izleyici Fox TV’nin sürekli bir diziyi bitirip yenisine başladığına ve yetişmekte zorlandıklarını vurguladı ve tepkisini şöyle dile getirdi: “Çabuk final yapıyor -yaptırıyor- dizilere. Bu sebepten zaten yetişemiyorsun. Sürekli dizi hazırlığı yapıldığı için de dizi PR’ları yeterli seviyede yapılmıyor ve olan çalışanlara, senaryo ekiplerine, oluyor. FOX’un ortalama bölüm istatistiğini çıkarsalar keşke yeni dizilerde.”

Hazal Kaya'lı Misafir daha başlamadan eleştirildi! İzleyiciler kanalı suçladı! 21

Bir başka izleyici de bu diziyi Hazal Kaya’nın bile kurtaramayacağına dikkat çekti ve “Buğra’yı dede gibi giydirmişler. Diğer çocuk günlük dizilerde yan rollerdeydi yanlış hatırlamıyorsam, başrolde iş çıkmaz. Sadece Hazal kurtaramaz bence diziyi, birkaç haftaya final yapar bence” diye yazdı.

Hazal Kaya'lı Misafir daha başlamadan eleştirildi! İzleyiciler kanalı suçladı! 22

Bu arada Fox TV Misafir dizisinin 4 Kasım Perşembe günü yayınlanacağını açıklamıştı. Ancak geçen hafta yaptığı yeni bir açıklamayla dizinin yeni tarihinin 11 Kasım Perşembe olduğunu açıkladı.