Ana sayfa Kadın Haberleri Hazal Kaya’nın boşluğuna geldi, Fikret Ali’nin yüzü göründü!

Hazal Kaya’nın boşluğuna geldi, Fikret Ali’nin yüzü göründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun’un doğum gününde Hazal Kaya sürprizi! Ünlü isimlerin akın ettiği bir doğum günü paylaşımı yapan Erkan Kolçak Köstendil, herkesi fena halde şaşırttı.

16 Ocak ve 26 Ocak tarihlerinin doğum günleri olduğunu belirten bir paylaşım yapan Cansu Tosun da, “Şükür iyi ki varsınız. Hayata anlam kazandıran günlerden biri daha. İyi ki doğmuşuz iyi ki beraberiz. #16ocak #26ocak” diye yazdı.

Köstendil ailesinin evinde yapılan doğum günü kutlamasına adeta ünlü isimler akın etti. Aile üyeleri ve dostların katıldığı bu törende Hazal Kaya bebeği Fikret Ali ile birlikte yer aldı.

Toplu çekilen fotoğrafta da Hazal Kaya’nın neşeli hali dikkat çekiyor. Bir başka dikkat çeken detay ise Kaya’nın yüzünü sakladığı oğlu Fikret Ali’nin kısmen de olsa yüzünün görünmesi oldu.

Hazal Kaya'nın boşluğuna geldi, Fikret Ali'nin yüzü göründü! 7

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti de şu aralar bebek heyecanı yaşıyor. Peki partiye katılan isimler kimlerdi?

“Hazal Kaya ve oğlu Fikret Ali, Aras Bulut İynemli-Bige Önal çifti, Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı, Necip Memili ile eşi Didem Dayıcıoğlu, Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti, Öner Erkan, Begüm Akkaya,Ali Ersan Duru, Leyla Lydia Tugutlu, Ercan Reşat Demir, Sitare Akbaş, Dilşad Şimşek.”