Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya’nın gelinliğini eleştirenlere, kapak gibi yanıt!

Hazal Kaya’nın gelinliğini eleştirenlere, kapak gibi yanıt!

tarafından ker_def

6 Şubat günü Oyuncu-Yönetmen ve Müzisyen Ali Atay ile dünya evine giren Oyuncu Hazal Kaya’nın gelinliği kimi çevreler tarafından çok beğenilse de kimi modacılar ve sosyal medyadaki bazı hayranları tarafından eleştiri almıştı.

Ünlü Modacı Cemil İpekçi, Hazal Kaya’nın gelinliğini yorumladı ve eleştirilere verdiği yanıtla da kendi noktasını koydu!

“Ünlülere dikeceğime pazarda tişört satarım” diyen modacı Cemil İpekçi, geçen günlerde Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya’nın çok konuşulan gelinliğini yorumladı.

”En son Hazal Kaya’nın gelinliğini çok beğendim. Sosyal medya boşuna eleştirmesin, Hazal tıpkı İngiliz kraliyet gelinlerine benziyor. Ama damat kim, oyuncu mu? Valla kızım olsaydı vermezdim. Herhalde çocuğun huyu güzel.”

47 yıllık modacı Cemil İpekçi sahne yıldızlarına ve sosyeteye elbise dikmeyi bırakmıştı.

Cemil İpekçi ”Atölyem pek çalışmıyor. Eskisi gibi para kazanamıyorum. Ama fikrim aynı. Bu camiadan kimseyle çalışmam. Değer bilmiyorlar. Onlara kıyafet yapacağıma pazarda tişört satarım. Para el değiştirdi. Kadınlar estetikle birbirine benziyor. Çoğu geçmişini unuttu.

Hazal Kaya'nın gelinliğini eleştirenlere, kapak gibi yanıt! 7

O kollarına taktıkları pahalı çantalar, kocaman markalı elbiseler olmasa yaşayamazlar. Yenilere sabrım yok. Millet bir kadına dayanamıyor, ben bunca yıl günde 15 kadınla uğraştım. Artık yeter” dedi.

Cemil İpekçi ünlüler dünyasından bazı isimlerin tarzlarını şöyle değerlendirdi:

”Demet Akalın’ı rüküş buluyorlar, ama bence tarzı var. Kıyafetleri birçok kişiden daha iyi taşıyor. Sahne kıyafetlerine bütçe ayırıyor, ucuza kaçmıyor.”

”Hadise’nin hiçbir şeyini beğenmiyorum. Aman aman adını bile söylemeyin bana.” (Posta-Müge Dağıstanlı)