Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın tatili gelmiş! Demet Özdemir de yırtık pantolonuyla beğeni topladı

Hazal Kaya’nın tatili gelmiş! Demet Özdemir de yırtık pantolonuyla beğeni topladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – iki ünlü oyuncu Hazal Kaya ve Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımları ile dikkat çektiler… En son Benden Ne Olur isimli filmin setinde yer alan Hazal Kaya, ayrıca eşi Ali Atay ile reklam filmi de çekmişti.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra araya giren pandemi dönemi devam ederken, yeniden kariyer yolculuğunu da sürdürme kararı almıştı. Oyuncu, ilk olarak yer almayı çok istediği Benden Ne Olur filminin çekimlerinde bulundu ve mutluluk pozlarıyla da sosyal medyada yer aldı. Eşi Ali Atay ile reklam filmi de çok beğenildi. Hazal Kaya, bu tempoda yorulmuş olacak ki, instagram hesabından tatile ihtiyacı olduğunu aşağıdaki pozu ile anlattı. Oyuncu, “Tatile ihtiyacım var paylaşımı” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Hazal Kaya'nın tatili gelmiş! Demet Özdemir de yırtık pantolonuyla beğeni topladı 9

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir ise yakın arkadaşı Saadet Özsırkıntı ile birlikte ayna pozu verdi.

“Kontrol 1-2” notu ile aşağıdaki paylaşımı yayınlayan Özdemir, arkadaşına da “bebek” diye iltifatta bulundu. Yine iltifatlar eksik olmadı. 500 binin üzerinde de beğeni geldi.

Hazal Kaya'nın tatili gelmiş! Demet Özdemir de yırtık pantolonuyla beğeni topladı 10

Demet Özdemir, sosyal medyaya büyük önem veriyor. Sıklıkla da paylaşımlar yapıyor.

Oyuncu yırtık pantalonlu cool haliyle aşağıdaki pozunu da yayınladı ve takipçilerinden yine büyük ilgi gördü.

Hazal Kaya'nın tatili gelmiş! Demet Özdemir de yırtık pantolonuyla beğeni topladı 11