Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya’yı özleyenlere müjde! Pera Palas’ta Gece Yarısı bugün yayında!

Hazal Kaya’yı özleyenlere müjde! Pera Palas’ta Gece Yarısı bugün yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizilerinden bu yana çok ciddi bir hayran kitlesine sahip Hazal Kaya’yı hayranları çok özledi. Ancak hasret bitiyor. Hazal Kaya’nın başrolünde yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi bugünden itibaren Netflix’te olacak.

En son 2017 yılında rol aldığı Bizim Hikaye dizisinden sonra anne oluncu setlerden uzun süre uzaklaşan Hazal Kaya, bu sezon Misafir dizisiyle ekranlara dönmüştü. Kaya’nın dönüşü hayranları arasında büyük heyecan yaratmıştı. Ancak Fox TV’de yayınlanan dizi reytingler düşük gelince beşinci bölümde izleyiciye veda etmişti.

Hazal Kaya şimdi Netflix için uzun süre önce çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir dönem dizisi olan ve çok ilginç bir hikayeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı bugünden itibaren Netflix’te olacak.

Yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini dizinin aynı zamanda yaratıcısı olan Emre Şahin’in Nisan Dağ ile birlikte yaptığı dizi Charles King’in Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı romanından esinlenilerek Elif Usman tarafından kaleme alındı.

Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer, Selahattin Paşalı, Engin Hepileri ve Yasemin Szawloski’nin paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca James Chalmers, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk, Murat Kılıç, Osman Albayrak ve Ergun Metin yer alıyor.

Dizide genç bir gazeteci olan Esra’nın İstanbul’daki efsanevi Pera Palas Oteli ile karşılaşmasını konu alıyor. Otel hakkında yazı yazmak üzere görevlendirilen Esra, yanlışlıkla 411 numaralı odanın 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Geçmişe doğru bir yolculuk yapar ve siyasi bir komplonun ortasına düşer. Artık Esra, kurnaz otel müdürü Ahmet ile birlikte tarihin akışını ve geleceğini korumak zorundadır.