Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk ne anlama geliyor! Çağatay Ulusoy’un yeni adı Peyami, Esra Bilgiç’in ise Esvet!

Süslü Korkuluk ne anlama geliyor! Çağatay Ulusoy’un yeni adı Peyami, Esra Bilgiç’in ise Esvet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy ile Esra Bilgiç ikilisi yeni dizi Süslü Korkuluk’un başrolü oldu… Alina Boz’un hikayeden ayrılmak istemesi herkesi çok üzmüştü. Yapımcı OGM Pictures ise bu gelişmenin ardından yeni başrol kadın oyuncusu olarak Esra Bilgiç’i tercih etti.

Kanunsuz Topraklar dizisinin final yapmasının ardından birçok teklif alan Esra Bilgiç, Çağatay Ulusoy ile partner olmayı tercih etti. Yeni dizi için çekimlere yakında başlanacak. Netflix’te yayınlanacak dizide Çağatay Ulusoy’u Peyami ve Esra Bilgiç’i de Esvet karakterlerinde izleyeceksiniz.

Süslü Korkuluk ne anlama geliyor! Çağatay Ulusoy'un yeni adı Peyami, Esra Bilgiç'in ise Esvet! 1

Birçok dizi hayranı da Süslü Korkuluk isminin neden tercih edildiğini merak ediyor. Ayrıca karakter isimleri de biraz dikkat çekici ve büyük de bir anlamı var…

Peyami ismi, Farsça kökenli bir ad. Haber veren anlamına gelen Peyami, özellikle seçilmiş bir karakter ismi oldu…

Esvet kelimesi ise Arapça kökenli bir isim ve “siyah” anlamına geliyor…

Hem Peyami hem de Esvet isimlerinin özellikle seçildiği de belli. Dizinin isminin de Süslü Korkuluk olarak belirlenmesi birçok kişiye ilginç geldi.

Dizi ilk önce tv8’de yayınlanacak diye anons edildi ve ilk fragman da paylaşıldı. Bu fragmanda terzi Peyami’nin bir korkuluğu giydirmesi görüntüsü dikkat çekti. Bu sahnenin anlattığı ise Peyami’nin aşık olduğu bir kadın var ve onu giydirerek hayalinde nasıl görünmesini istediğini canlandırıyor.

Peyami, Esvet’e kıyafetler dikip bunu bir tarlanın ortasındaki korkulukta deneyerek, bir anlamda aşkını ifade ediyor. Dizi hayranları Süslü Korkuluk isminin neden tercih edildiği konusunu da çok merak ediyor ve anlamını dizinin hikayesinin içinde bulmayı umut ediyor.

Süslü Korkuluk ne anlama geliyor! Çağatay Ulusoy'un yeni adı Peyami, Esra Bilgiç'in ise Esvet! 2

Esra Bilgiç dizide Esvet karakteri ile evlenmeye hazırlanan bir genç kadın olarak yer alacak. Çağatay Ulusoy ile bu genç kadına gelinlik diken terzi Peyami olarak bulunacak. Babası psikolojik rahatsızlık geçiren Peyami, gelinlik diktiği genç kadına aşık olunca da hikaye bir aşka doğru adım adım ilerleyecek.