Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da yine kavga çıktı, her kavga sonrası bir başrol gitti, şimdi de ayrılık mı var?

Bir Zamanlar Çukurova’da yine kavga çıktı, her kavga sonrası bir başrol gitti, şimdi de ayrılık mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv’de yayınlanıyor… Dördüncü sezonu devam eden dizinin reytingleri iyi gidiyor ve bu durum da beşinci sezon için umutları artırıyor… Hilal Altınbilek, dizi başladığından bu yana başrol olarak hikayede yer alıyor.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ile Kerem Alışık birbiri ardına diziye veda eden isimler oldular. Vahide Perçin çok yorulduğu için bıraktı. Ancak Uğur Güneş’in ayrılık nedeninin altında Kerem Alışık ile yaşanan kavgaların da etkisi büyük olmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'da yine kavga çıktı, her kavga sonrası bir başrol gitti, şimdi de ayrılık mı var? 9

Murat Ünalmış da yine Kerem Alışık ile kavgalı bir sürecin ardından üçüncü sezon sonunda hikayeden ayrıldı… Kerem Alışık da dördüncü sezon başında diziyi bırakınca Hilal Altınbilek tek başrol olarak kaldı…

Dördüncü sezon başında hikayeye Hakan Gümüşoğlu karakteri ile katılan İbrahim Çelikkol ile Üçüncü sezon başında diziye katılan ve başrole terfi eden Furkan Palalı arasında bir kavga çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova'da yine kavga çıktı, her kavga sonrası bir başrol gitti, şimdi de ayrılık mı var? 10

İbrahim Çelikkol’un seti sürekli bekletmesine isyan eden Furkan Palalı, şikayet etti ve iki oyuncu kavganın eşiğine geldi… Yaşanan bu sert ortamın ardından da Furkan Andıç’ın seti bırak İstanbul’a geldiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu…

Furkan Andıç, yapımcı Timur Savcı ile yaşananları görüştü ve durum tarafların yatıştırılması ile şimdilik bir sorun yaşanmadan kapatıldı…

Bir Zamanlar Çukurova'da yine kavga çıktı, her kavga sonrası bir başrol gitti, şimdi de ayrılık mı var? 11

Ancak dizinin setinde daha önce yaşanan kavgalardan sonra mutlaka bir ayrılık gerçekleştiği gerçeğini de göz ardı etmemek gerekiyor. Acaba Furkan Palalı diziye veda eder mi? Bunu bilmiyoruz ancak bekleyip göreceğiz ve gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.