Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel hakkındaki oyunculuğu bırakacağı iddiası saçma bir durum yarattı!

Hande Erçel hakkındaki oyunculuğu bırakacağı iddiası saçma bir durum yarattı!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri isimli dizisi geçtiğimiz haftalarda final yaparak veda eden Hande Erçel, yıllar sonra yeniden Burak Deniz ile aynı sete çıkmıştı. İki genç oyuncunun etkili işbirliği, yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını tatmin etmiş olsa bile, yerli dizi hayranları bu projeye yeterince destek sunmadı.

Bambaşka Biri isimli dizide savcı Leyla karakterinde izlediğimiz Hande Erçel de yoğun bir eleştiri bombardımanına tutuldu. Aslında oyuncunun yetenekleri ve tarzı biliniyor ama yine de hem magazin camiasına hem de sosyal medya platformlarında zaman geçirenlere konuşulacak bir mesele lazım olmalı ki, Hande Erçel yeniden tartışma konusu yapıldı.

Ünlü oyuncu hakkında son dönemde de mesleğini bırakacağına yönelik iddialar ortaya atıldı. Henüz genç bir yaşta olması, yapımcıların gözdesi konumunda bulunması ve yurt dışına da taşan milyonlarca hayranı ortada dururken, Hande Erçel’in neden oyunculuğu bırakacağı konusu da pek anlaşılamadı.

Hande Erçel de zaten garip bir iddia olan bu durumu basın mensuplarının soruları üzerine şu sözlerle yorumladı:

“Yok öyle bir şey, imkansız. Şu anda bir şey okuyorum, çok sevdiğim, çok beğendiğim bir iş. Bakalım, inşallah olur. Dijitale yönelme sebebim uzun set saatleri, bir de hiç dijitale iş yapmadım artık yapmak istiyorum.”

Ünlü oyuncu bu sözleri ile iddiaları yalanlamış olsa da magazin gündeminde bu konu bir süredir çok konuşulan konuların başında geliyordu.

Saçlarının rengini değiştiren ünlü oyuncu, uzun zamandır istediği bir şey olduğunu ve bir proje ile alakası olmadığını söyledi.