Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı, Halka dizisiyle izleyiciye ters köşe yaptı! Adını Sen Koy’daki Zehra’dan eser yok!

Hazal Subaşı, Halka dizisiyle izleyiciye ters köşe yaptı! Adını Sen Koy’daki Zehra’dan eser yok!

tarafından zk zk
Önce TRT1 ekranlarında başlayan daha sonra Star TV’ye geçen günlük dizi Adını Sen Koy ile ekranlara ilk kez gelmişti Hazal Subaşı.

Yaz ayında diziden ayrılan ve yeni sezonda Kanal D’nin Bir Umut Yeter dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hazal Subaşı, yeni rolüyle şaşırtmıştı.

Ancak dün akşam TRT1 ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Halka dizisiyle, bu kez bambaşka bir şekilde döndü Hazal Subaşı.

Bahar isimli kadın polisi oynayan Hazal Subaşı’nın hayranları, sosyal medyada genç oyuncuya beğeni ve övgülerini yağdırmaya başladılar. Gözüpek, cesur bir polisi oynayan Subaşı’na yeni rolünü çok yakıştıran izleyiciler, aynı zamanda Zehra karakterinden sonra bambaşka bir rolle genç oyuncuyu görmekten de çok mutlu.

Ekran önündeki macerasına 3. dizisiyle devam eden Hazal Subaşı, her yeni rolüyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Peki Halka dizisindeki Bahar karakteri kimdir?

Yirmili yaşlarda işini çok seven ve kendini suçla mücadeleye adamış idealist bir kadın polis. Cemal Sandıkçı’nın yardımcısı olmakla birlikte teşkilatta, daha ilk günlerden itibaren Altan Demiröz tarafından korunup kollanmış biri.

Öksüz ve yetim olması nedeniyle, Altan Demiröz ve Cemal Sandıkçı’ya bir baba ve büyük bir kardeş gibi bakıyor. Birlikte çalıştığı Sandıkçı’yı Altan Demiröz’e raporluyor olması onu rahatsız ediyor.

Üstelik operasyonda köstebek olarak tercih edilen mahkûm ve suçlu Kaan’ın varlığı ona göre başlı başına bir sorun. Gerçi olaylar geliştikçe, itiştiği, sevmediği ve kuşkuyla izlediği Kaan’a ilgi duymaya başlıyor. Bu ilgi karşı koyamayacağı bir aşka dönüşüyor.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hazal Subaşı, Elidor Miss Turkey yarışmasında 2016 yılı finalisti olması ile dikkatleri çeken bir isim.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde eğitimgörmekte olan Hazal Subaşı, “Adını Sen Koy” dizisi ile ilk defa bir dizide başrol oynadı.

Hem oyunculuk performansıyla hem de güzelliğiyle dikkat çeken Hazal Subaşı son olarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Bir Umut Yeter dizisinde rol almıştı.

Genç oyuncu bu kez Halka dizisinde Bahar karakterini canlandırıyor.