Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı, Kasaba Doktoru dizisinde çaresizlik ve derin bir acının gölgesinde!

Hazal Subaşı, Kasaba Doktoru dizisinde çaresizlik ve derin bir acının gölgesinde!

tarafından ker_def

Dizi hayranları 8 Nisan Cuma akşamını heyecanla bekliyor… Aziz, Kaderimin Oyunu, Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam ve Yalnız Kurt dizilerinin arasına girecek olan Kasaba Doktoru, çok iyi bir çıkış yapabilir. Doktorlar ve Mucize Doktor isimli dizilerin ne kadar büyük ilgi gördüğü düşünülür ise, Kasaba Doktoru’nun şansının da çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş öne çıkacak isimler olacak.

İlk bölüm öncesinde hikaye ile ilgili gelen bilgiler de izleyicileri çok şaşırtıyor. Ozan Akbaba’nın yeni imajının yanı sıra, Hakan Hoca karakterinin ilginç kişiliği, izleyicileri de şaşkına çevirecek. Dizide bir başka şaşırtacak isim ise Leyla karakteri olacak. Hazal Subaşı’nın canlandırdığı bu karakterin yaşadığı çaresizlik ve derin acının izlerini ilk bölümden itibaren hissetmeye başlayacaksınız.

Hazal Subaşı, Kasaba Doktoru dizisinde çaresizlik ve derin bir acının gölgesinde! 7

‘Kasaba Doktoru’nun yeni fragmanında Ömer ve Hakan Hoca’nın ilk karşılaşmasının yanı sıra, genç Doktor Ömer’in aşık olduğu Leyla’nın geçirdiği kaza sonucunda yaşadığı çaresizlik ve derin acı ile bu üç idealist doktorun şehre uzak bir belde hastanesinde nasıl bir araya geldiği yer aldı.

Dizinin ilk bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise Ömer ve Leyla ilişkisinin ilk adımlarının atıldığı anlara yer verildi. Ömer’in diğer doktorlarla iletişim kurmakta zorluk yaşadığını gören Leyla ilk adımı atarken, Ömer dürüstlüğü ve soğukkanlı tavrı ile Leyla’yı hayli etkiledi.

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenirken, senaryoda ise İlker Arslan, Barış Erdoğan imzası var. ‘Kasaba Doktoru’ farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olacak.

‘Kasaba Doktoru’ babasına yapılan haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar vermiş olan Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan Hoca’nın yollarının yıllar sonra bir şehre uzak bir belde hastanesinde kesişmesi ile yaşananları anlatacak.

‘Kasaba Doktoru’ 8 Nisan Cuma günü saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor.