Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta dizisine yapılan eleştiriler bir konuda birleşiyor!

Kara Tahta dizisine yapılan eleştiriler bir konuda birleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamı buluşan Kara Tahta dizisinin özellikle senaryosuna yönelik ciddi eleştiriler ilk bölümün ardından sosyal medyada yer aldı. Bu eleştiriler birbirine çok benziyor ve hikayenin beklentilerin altında kaldığı fikri genel bir düşünce olarak ortaya çıktı.

Miray Daner’in canlandırdığı Irmak karakterinin de fazla tutuk olması ve heyecan yaratmaması dikkat çeken bir başka eleştiri oldu. Furkan Andıç’ı dizi hayranları yine çok başarılı bulurken, senaryonun bir sonraki bölümde neler olacağı konusunda izleyicileri heyecanlandırmayan donuk yapısı ise olumsuzluğun en önemli nedeni olarak gösteriliyor.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da sosyal medyadan yaptığı yorumda Kara Tahta dizisinde işlerin olması gerektiği gibi yürümediğini vurguladı. “Kara Tahta yürümüyor” diye başlık atan Sina Koloğlu, birçok dizi hayranı gibi senaryodaki durağanlığa dikkatleri çekti. Ünlü televizyon eleştirmeni, şu yorumda bulundu: “Lise yıllarından bugünlere gelen acılar ve aşklar hikayesi her daim iş yapar. ‘Kara Tahta’da benzer konuyu işliyor. Ve fakat öyle durağan gidiyor ki..”

Kara Tahta dizisine yapılan eleştiriler bir konuda birleşiyor! 7

Kara Tahta dizisinin ilk fragmanlarını izleyenler çok güzel bir dizi olacağına yönelik ciddi bir beklenti içindeydi. Ancak ilk bölüm ile birlikte bu büyü bozuldu. Dizinin reytinglerinin beklentilerin altında kalmasının da nedeni senaryonun durağanlığı idi… Yeni bölümlerde senaristlerin merak unsurunu öne çıkartacak düzenlemeler yapması şart. Yoksa dizinin bu haliyle ilerlemesi çok da iyi sonuç vermeyecek gibi gözüküyor.

Kara Tahta dizisinin 6 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan ikinci bölümünde akıcı bir hikaye anlatımı ve merak unsurunun öne çıkması durumunda sosyal medyada oluşan bir olumsuz düşünceler değişmeye başlayabilir. Ancak ilk bölümün yansıması pek de olumlu olmadı.