Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak buluştu! Hayranlarının aklında büyük bir soru işareti buluştu!

Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak buluştu! Hayranlarının aklında büyük bir soru işareti buluştu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Hem Hazal Subaşı hem de Mehmet Yılmaz Ak, son dönemin en parlak oyuncularından. Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisindeki Pars karakteri ile dikkatleri çekti. Hazal Subaşı da Kasaba Doktoru’ndaki Leyla karakterleriyle kariyerlerinde büyük bir çıkış yaptı. İkili birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı, ortalık yerinden oynadı.

Adını Sen Koy dizisiyle ekran dünyasına adım atan Hazal Subaşı, halen TRT 1’de yayınlanan Kasaba Doktoru dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Kasaba Doktoru dizisi sezon finali yapınca Hazal Subaşı da tatile çıktı.

Mehmet Yılmaz Ak ise 2013 yılında Ben de Özledim dizisiyle ilk kez ekrana geldi. Yalan Dünya, İçerde, Çukur, Ramo gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Netflix’te yayınlanan Fatma ve Kanal D’de ekrana gelen Yargı dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yaptı.

Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak buluştu! Hayranlarının aklında büyük bir soru işareti buluştu! 5

Dizileri sezon tatiline giren iki başarılı oyuncu kısa süre önce bir yemekte bir araya geldi. Hazal Subaşı, Mehmet Yılmaz Ak’la çekilmiş fotoğrafını “Sonunda tatil be” diyerek paylaştı. Bu paylaşım iki oyuncunun hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Hayranlar sosyal medya yorumlarında Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak’ın daha önce Halka dizisinde birlikte rol aldığını, dolayısıyla eski arkadaş olduğuna dikkat çekti. Hayranları iki oyuncunun Halka dizisi için bir araya geldiği konusunda umutlandı.

Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak buluştu! Hayranlarının aklında büyük bir soru işareti buluştu! 6

TRT1 ekranlarında 2018 yılında yayınlanan Halka dizisi, büyük kitlelere ulaşamasa da izleyenler için çok farklı, çok başarılı bir yapımdı. Dizinin ikinci sezon yayını beklenirken ani bir kararla çekimine ara verilmesi ve ilerleyen bir dönemde yenilerek tekrar yayınlanacağının söylenmesi de şaşırtmıştı.

Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak buluştu! Hayranlarının aklında büyük bir soru işareti buluştu! 7

19 bölüm süren ve sona eren Halka dizisinden müjdeli haberi kısa süre önce Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu vermişti. Koloğlu, dizinin yeni bölümlerinin yazılmakta olduğunu, sekiz bölümün hazırlandığını, her bölümün bir saat olacağını belirttiği yazıda, TRT Dijital için hazırlanan Halka ile ilgili gelişmeleri aktarmıştı.

Dolayısıyla Sina Koloğlu’nun verdiği bilgiye göre Halka dizisi yeniden çekilecek. Ancak Hazal Subaşı ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yeniden bu dizide rol alıp almayacağı konusunda herhangi bir açıklama yok.