Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Bennu yıldırımlar hayranlarını neredeyse 40 yıl öncesine götürdü!

Usta oyuncu Bennu yıldırımlar hayranlarını neredeyse 40 yıl öncesine götürdü!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ekranların usta oyuncusu Bennu Yıldırımlar Londra’da okul arkadaşı Celal Perk ile buluştu. Sosyal medyada bu anlardan fotoğraflarını paylaşan oyuncu takipçilerini 37 yıl öncesine götürdü.

Sayısız tiyatro oyunu ile filmde rol alan ve 2006-2010 yılları arasında 174 bölüm yayınlanan Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı ‘Fikret’ karakteri ile geniş bir kitlenin hafızasına kazınan Bennu Yıldırımlar ile okul arkadaşı Celal Perk 37 yıl arayla aynı pozu verdi.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yayınladığı fotoğraf karesinin altına, “Konservatuvardan dönem arkadaşım Celal Perk ile Londra ‘dan İstanbul ‘a geldiğinde görüşmeye özen gösteririz. Bu sefer ben geldim Londra ‘ya… Ne güzel ki tekrar görüşebildik. 1985-2022 pozlarımızla tbt’nin tbt’sini uygulamaya çalıştık birinci fotoğrafı Vehbi Koca çekti Sevdiğimiz insanları görmeye devam” notunu düştü.

Türkiye’nin en iyi oyuncularının başında gelen Bennu Yıldırımlar kariyerine Cuma günlerinin unutulmaz dizisi Süper Baba ile başlamıştı. Şimdiye kadar Yaprak Dökümü, Umutsuz Ev Kadınları ve Kadın gibi pek çok başarılı projede yer alan oyuncu geçtiğimiz sezon Kanal D’nin dizisi Sadakatsiz’de de bir süre konuk oyuncu olarak yer aldı.

Bennu Yıldırımlar, en son Exxen’de yayınlanan Olağan Şüpheliler dizisinde ‘Feyza’ karakterini canlandırdı. Gelen dizi ve film projelerini seçerken ince eleyip sık dokuyan oyuncunun ekrana hangi projeyle döneceği merak konusuydu. Bennu Yıldırımlar’ın Dilan Çiçek Deniz  ve Serkay Tütüncü’nün başrollerinde yer aldığı Kiracı dizisi için MF Yapım ile anlaştığı haberleri kısa bir süre önce basında yer aldı.