Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı’nın dansı! Yüsra Geyik’in sempatisi! Merve Oflaz’ın dalgalarla mücadelesi!

Hazal Subaşı’nın dansı! Yüsra Geyik’in sempatisi! Merve Oflaz’ın dalgalarla mücadelesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin Nehir’i Hazal Subaşı ve Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz tatil halleri ile gülümsetti. Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik, köpeği ile sempatisini estirdi, hamile Ceyda Ateş ise en doğal haliyle takipçilerinin beğenisini kazandı.

Tatillerine devam eden ünlü isimler Ege kıyılarında gönüllerince eğleniyor. Urla’da tatilini sürdüren Hazal Subaşı, dans ettiği anlardan bir fotoğrafını instagram hesabından yayınladı. Dizideki rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşadığını ilan eden oynucu, hem iş hem de özle yaşamında mutlu bir dönem geçiriyor.

Hazal Subaşı'nın dansı! Yüsra Geyik'in sempatisi! Merve Oflaz'ın dalgalarla mücadelesi! 10

Arka Sokaklar dizisinde 14 sezondur yer alan şansı isimlerden birisi de Yüsra Geyik. Zeliş karakterini canlandıran oyuncu, dizinin Haziran ayında ara vermesinin ardından 15. sezon öncesi dinleniyor. Köpeği ile poz veren Yüsra Geyik, sempatisi ile beğenileri kazandı.

Hazal Subaşı'nın dansı! Yüsra Geyik'in sempatisi! Merve Oflaz'ın dalgalarla mücadelesi! 11

Arka Sokaklar dizisinin bir başka güzeli Merve Oflaz da Urla’da tatilini geçiren isimlerden. Ünlü oyuncu, Akyaka ve Çeşme’nin ardından kitesurf yapabileceği bir başka belde daha buldu. Oflaz, “Urla’da harika bir spot, rüzgar üstüne gittikçe boyum kadar dalgalar arasında ilk defa kite yapma şansı yakaladım, çok sevdim. Bu gizli yer kite severlere duyurulur” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Hazal Subaşı'nın dansı! Yüsra Geyik'in sempatisi! Merve Oflaz'ın dalgalarla mücadelesi! 12

En son Çocuk dizisinde Şule karakterine hayat veren Ceyda Ateş, 3 yılın ardından yeniden dizilere dönmüştü. Çocuk dizisinin finalinin ardından ABD’deki eşinin yanına geri dönen oyuncu, mutlu haberi vererek hamile olduğunu açıklamıştı. Ünlü oyuncu sık sık instagram hesabından paylaşımlar yaparak kendisi hakkında takipçilerini bilgilendiriyor.

Oyuncu, “Ben iyiyim enerjim yerinde” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Hazal Subaşı'nın dansı! Yüsra Geyik'in sempatisi! Merve Oflaz'ın dalgalarla mücadelesi! 13