Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay ve Ezgi Eyüboğlu’nun keyfi yerinde! Aybüke Pusat’tan heyecan veren özel çekim

Birce Akalay ve Ezgi Eyüboğlu’nun keyfi yerinde! Aybüke Pusat’tan heyecan veren özel çekim

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay ve Ezgi Eyüboğlu sosyal medyadan mutluluk saçtı. Aybüke Pusat ise özel pozları ile göz doldurdu. Özge Gürel’in çok beğenilen özel fotoğrafı…

Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde İlay karakteri ile yine takipçilerini kendisine hayran bırakan Birce Akalay, tatilin keyfini çıkartan isimlerden. Tatil rahatlığını ve köpeği ile sevgi dolu halini yayınlayan ünlü oyuncuya hayranlarından binlerce beğeni ve iltifatlar geldi.

Birce Akalay ve Ezgi Eyüboğlu'nun keyfi yerinde! Aybüke Pusat'tan heyecan veren özel çekim 9

Geçen yıl Kaan Yıldırım’dan boşanan Ezgi Eyüboğlu, magazin gündeminden düşmeyen isimlerden. Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Ezgi Eyüboğlu, en son geride bıraktığımız sezon Bir Aile Hikayesi’nde Nil karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncunun hayranları yeni sezonda da yeni bir dizi projesi bekliyor. Ezgi Eyüboğlu ise mutluluk saçtığı fotoğrafları ile instagram hesabından sempatikliğini sergilemeye devam ediyor.

Birce Akalay ve Ezgi Eyüboğlu'nun keyfi yerinde! Aybüke Pusat'tan heyecan veren özel çekim 10

Bay Yanlış dizisiyle ekranlara geri dönen Özge Gürel, başarılı performansı ile sosyal medyayı adeta etkisi altına aldı. Oyuncunun hayranları son dönemde hakkında binlerce mesaj paylaştı.Özge Gürel hem popülerliğini hem de oyunculuk becerisini artırdığı bu dönemde, özel pozlarıyla da dergileri süslüyor. Elele dergisine verdiği pozlarla büyük beğeni toplayan oyuncu, takipçilerini yine mest eden bir fotoğrafını yayınladı.

Birce Akalay ve Ezgi Eyüboğlu'nun keyfi yerinde! Aybüke Pusat'tan heyecan veren özel çekim 11

En son Her Yerde Sen dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Aybüke Pusat ayrıca henüz tamamlanmayan Netflix projesi 50 metrekareye başlamıştı. Karantina süreci öncesinde başlayan 50 metrekare çekimleri, bazı sahnelerin bitirilememesi sorunu ile karşı karşıya kalmıştı. Aybüke Pusat’ın yeni sezonda ne yapacağı da merak ediliyor. Marie Claire dergisinin Temmuz sayısına özel poz veren oyuncu, çekimlerin perde arkasında yaşananları da video olarak instagram hesabından yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Harika bi atlatış ???? @aytekerdem @semihergunn @marieclairetr

Aybüke Pusat (@aybukepusat)’in paylaştığı bir gönderi ()