Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Türesan ve Sinem Ünsal psikolojik şiddete uğruyor!

Hazal Türesan ve Sinem Ünsal psikolojik şiddete uğruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde başrolde yer alan Hazal Türesan ve Sinem Ünsal, birlikte açıklama yaptı. Dizinin 2. sezon öncesi genel değerlendirme toplantısına katılan ikili hem neşeli hem de heyecanlıydı.

Gazeteciler iki ünlü isme Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı ile ilgili iddiaları sordu. Sinem Ünsal, konunun tam olarak açığa kavuşmadığının altını çizdi. Oyuncu, “Ne olursa olsun şiddete tabii ki karşıyız. Her kim olursa olsun” dedi.

Hazal Türesan ise “Şiddetin aması, niçini, sebebi yoktur. Ve bunların üstünden demiyoruz bunu. Şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez” dedi. Sadece ekran önündeki insanların değil, herkesin şiddet konusunda dikkatli olması gerektiğinin altını çizen Hazal Türesan, eldeki telefonlar ile herkesin her şeye her an ulaşabildiğini vurguladı. Oyuncu, “O yüzden ekranın önü, arkası yok” dedi.

Sinem Ünsal, kadınların hemen her gün psikolojik şiddete uğradığını belirtti. Oyuncu, “Çünkü çok zor koşullarda yaşıyoruz kadın olarak bu ülkede. Bu zaten sürekli gündemde. Dünyada gelen olarak bu geçerli. Elbette farklı farklı şekillerde şiddete uğruyoruz” ifadesini kullandı.

Hazal Türesan, fiziksel şiddete uğramasa da psikolojik şiddet ile her şekilde karşılaştıklarının altını çizdi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz….