Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın büyük özlemi!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın büyük özlemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde başrolde yer alan Hazal Türesan ve Sinem Ünsal, birlikte açıklama yaptı. Dizinin 2. sezon öncesi genel değerlendirme toplantısına katılan ikili hem neşeli hem de heyecanlıydı.

Hazal Türesan, “Başlıyoruz yavaş yavaş. Normalleşmeye başladık” diye konuştu. Sinem Ünsal ise çok heyecanlı olduğunu ve seti de çok özlediğini dile getirdi. Ünsal, “Çok heyecanlıyız o kadar aradan sonra hem arkadaşlarımızı çok özledik hem dışarı çıkmak artık bizim için yavaş yavaş o bile heyecanlı. Seti çok özledik. Seyirciyi çok özledik. Galiba onlar da bizi özlediler” diye konuştu.

Dizide Beliz karakterine hayat veren Hazal Türesan, karantina sürecinde eve kapandığını, sağlıklı kalmaya gayret ettiğini belirtti. Oyuncu, bol temizlik de yaptığını

Sinem Ünsal da herkes gibi aynı şeyleri yaptıklarının altını çizdi. Ünsal, “Sağlıklı olmaya çalıştık, kendimize iyi baktık. Öyle sıkılmak gibi bir şey olmadı.Böyle bir lüks yoktu çünkü evdeyiz. Ben akışına bıraktım, kendimi geliştireceğim diye de kasmadım. Öyle bir şey yok” dedi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz….