Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü, modellere taş çıkarttı! Afra Saraçoğlu’nun çok renkli bir sürprizi var!

Hazar Ergüçlü, modellere taş çıkarttı! Afra Saraçoğlu’nun çok renkli bir sürprizi var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın beğeni toplayan iki oyuncusu Hazar Ergüçlü ve Afra Saraçoğlu, gündeme daha çok rol aldıkları projelerle geliyorlar. İkisi de kariyer basamaklarını sakin ama emin adımlarla tırmanıyor. Her projelerinde oyunculuklarıyla konuşturuyor, dikkat çekiyorlar… Sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyorlar…

Hazar Ergüçlü, şu sıralar Show TV’nin Alev Alev dizisi ile ekranlarda. Dizi, 28. bölümde final yapacak. Ergüçlü, başarılı performansı ile diziyi izleyenlerin de hayranlıkla izlediği bir isim.

Oyuncu, aynı zamanda kimi dergilere de kapak oluyor, moda fotoğraflarında adeta bir model gibi pozlar veriyor. Aşağıdaki paylaşım da bunlardan bir tanesi.

Hello dergisine bir röportaj veren oyuncu, derginin yeni sayısının kapağında yer aldı. Mini şortu ve bistüyerinin üzerine yeşil bir ceket giymiş…

Hazar Ergüçlü, modellere taş çıkarttı! Afra Saraçoğlu'nun çok renkli bir sürprizi var! 9

Modelleri aratmayan duruşu ile hayranlık topluyor oyuncu. Hazal Ergüçlü, giydiği kıyafeti de bir model edası ile taşımakta. Hayranları tarafından da çok beğenilmekte bu pozları…

Hazar Ergüçlü, modellere taş çıkarttı! Afra Saraçoğlu'nun çok renkli bir sürprizi var! 10

Afra Saraçoğlu da genç kuşağın yıldızlarından bir tanesi. Popüler bir isim olan Afra Saraçoğlu, ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Kardeş Çocukları dizisinin ardından Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde rol aldı. Dizinin devamı Aşk 102’de de oynadı.

Şimdilerde ise BluTV’nin yeni dizisi Yeşilçam’da izleyici karşına çıkıyor. Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldığı dizide, 1960’ların Yeşilçam’ı anlatılmakta.

Afra Saraçoğlu, o dizideki makyajı, kıyafetleri,duruşu, saçı ile tam bir dönem kadını olmayı başarmış ve oyunculuğu ile de beğeni topluyor.

Genç oyuncunun bunun dışında bir sürprizi daha var. Ne olduğunu henüz açıklamadı ama bir markanın yüzü olduğu sanılıyor.

Aşağıdaki paylaşımında “Çok renkli bir sürpriz, yakında takipte kalın” sözleriyle hayranlarını da merakta bıraktı. Bakalım bu sürprizin altından ne çıkacak? İşte Afra Saraçoğlu’nun son paylaşımı…

Hazar Ergüçlü, modellere taş çıkarttı! Afra Saraçoğlu'nun çok renkli bir sürprizi var! 11