Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Sözen’in paylaşımı ile koronavirüse yakalandıkları ortaya çıktı!

Melisa Sözen’in paylaşımı ile koronavirüse yakalandıkları ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Melisa Sözen, yaptığı instagram paylaşımı ile koronavirüse yakalandıklarını söyledi ama yakınları dışında pek çok kişi de habersizdi. Uzun zamandır Mor Ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ile birlikte olan Melisa Sözen, son olarak Kırmızı Oda dizisi ile ekrana gelmişti.

Oyuncu, tv8’de yayınlanan dizide izleyenleri alt üst eden Alya karakterine hayat vermişti. Gerçek bir hayat hikayesinin kahramanı olan Alya ile bir kez daha oyunculuktaki başarısını ortaya koyan Sözen, televizyon izleyicisinin kalbini tekrar tekrar fethetti bu diziyle.

Övgü dolu yorumlar ve beğeni dolu mesajlar alan oyuncu, daha sonra başka bir projede yer almamıştı. Melisa Sözen’in instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri çekti.

Sevgilisi Harun Tekin ile birlikte koronavirüs kaptıkları da yaptığı bu paylaşımla ortaya çıktı oyuncunun. Gözlerden uzak, sakin  bir hayat süren ikilinin virüsü kaptığı ama şimdi iyi oldukları öğrenildi.

Melisa Sözen, durumlarını bilen ve kendilerini merak edenler için, “Bu fotoğrafta görmüş olduğunuz ikili, Covid’i sağ salim geride bıraktı” diyen oyuncu, doktorları ve sağlık çalışanlarına da ayrıca teşekkür etti.

İşte Sözen’in paylaşımı…

Melisa Sözen'in paylaşımı ile koronavirüse yakalandıkları ortaya çıktı! 7