Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü’nün yeni projesindeki karakteri kendisine benziyor!

Hazar Ergüçlü’nün yeni projesindeki karakteri kendisine benziyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncular Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer aynı oyunda başrolde yer alıyor… Timsah Ateşi isimli tiyatro oyunu için ilk gösterim biletleri tamamen tükendi. Üç ünlü ismin yer alacak olduğu proje büyük dikkat çekti.

Funda Eryiğit, geçen sezon Son Yaz dizisinde rol almıştı ve büyük hayranlık uyandırdı. Oyuncu, yeni oyunda Alannah isimli karakteri canlandırıyor. Eryiğit, “Alannah, özünde çılgın ve cesur fakat özünü edep ve dinle bastırmış bir karakter” ifadesini kullandı.

Hazar Ergüçlü ise Fianna isimli karaktere hayat veriyor ve kendisine benzer yönleri olduğunu belirtti. Oyuncu, “Fianna, çok hırçın ve asi bir kız. Ben de öyleyim biraz denebilir” şeklinde konuştu.

Kubilay Tunçer ise Peter Devlin olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncu, “Peter Devlin, hem işgal ettiği hem de temsil ettiği pozisyon açısından tehlikeli, karanlık ve güçlü bir karakter” açıklamasını yaptı.

Meghan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği, “Timsah Ateşi”, 18 Aralık’ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak…

Prömiyer biletleri şimdiden tükenen oyun, yoğun ilgi üzerine 24-25-26 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM’de arka arkaya perde açacak. Zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeş ve çocuklarını sevgisizliğe mahkum ederek onlarda derin yaralar açmış zalim bir babanın hikayesini anlatıyor.