Ana sayfa Sosyal Medya Hazır olun! Kardeşlerim dizisinin Berk’i Recep Usta’yı, Şahsiyet’te bambaşka karakterde izleyeceksiniz!

Hazır olun! Kardeşlerim dizisinin Berk’i Recep Usta’yı, Şahsiyet’te bambaşka karakterde izleyeceksiniz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk kez Puhu TV’de 2018 yılında yayınlanan Emmy ödüllü Türk dizisi Şahsiyet nihayet ulusal bir televizyon kanalında izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ın paylaştığı gerilim ve suç türündeki dizi 29 Haziran Salı akşamı ekrana gelmeye başlayacak.

Toplam 12 bölümden oluşan dizinin yönetmenliğini Onur Saylak üstlenirken senaryosu ise roman yazarı Hakan Günday’a ait. Dizide sürpriz bir oyuncu da var. Kardeşlerim dizisinin kötü çocuklarından Berk’i canlandıran Recep Usta.

Şahsiyet, bugüne kadar sadece iki dizide rol alan ve oyunculuk yeteneğiyle dikkat çeken Recep Usta’nın ilk dizi deneyimi. 1997 doğumlu Recep Usta’nın ikinci dizisi de ATV’de yayınlanan Kardeşlerim oldu.

Hazır olun! Kardeşlerim dizisinin Berk'i Recep Usta'yı, Şahsiyet'te bambaşka karakterde izleyeceksiniz! 8

Recep Usta, Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer’in canlandırdığı Agâh Beyoğlu karakterinin içine kapanık torunu Deva’yı canlandırıyor. Ailesiyle birlikte Avustralya’da yaşarken alkol problemi yaşayan ve biraz sorumsuz olan annesinin babasını terk etmesiyle dedesinin yanına yerleşen Deva, az konuşan ancak bir o kadar zeki bir çocuk. Kimi zaman kavgaya karışmaktan hiç korkmayan aykırı bir karakter olan Deva, bazen içine kapanıklığı sinir bozucu düzeye ulaşan ancak gerektiğinde dedesinin yardımına koşmaktan çekinmiyor. Recep Usta, Şahsiyet’teki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Hazır olun! Kardeşlerim dizisinin Berk'i Recep Usta'yı, Şahsiyet'te bambaşka karakterde izleyeceksiniz! 9

Recep Usta bir röportajında Şahsiyet’te, Haluk Bilginer, Hümeyra ve Müjde Ar’ın da aralarında olduğu pek çok değerli isimle birlikte rol almanın hayatının en büyük şanslarından biri olduğunu söylemişti. Usta sözlerine şöyle devam etmişti:

“Bu isimlerle aynı listede var olmak benim hayatım boyunca duyduğum, duyacağım bir gurur olacak. Onlarla tanışmak, aynı sahneyi paylaşmak çok keyifliydi. Hepsi çok şahane çok güzel insanlar. Onları tanıdığım için çok mutluyum. İnsan diğer bir insana yakınlık hissediyorsa yıllarca hiç görmese de sıcak ve yakın bir temas kurabilir. Agah bey ve Deva’nın ilişkisinin formülü birbirlerine duydukları sevgi ve merak bence. Oyuncu olarak da Haluk Bilginer gibi bir ustayla kimyamızın tutması beni ayrıca motive etti. Umarım Haluk Bilginer’de aynı yakınlığı hissetmiştir. Benim için onunla çalışmak gurur verici ve çok eğitici bir süreçti.”

Şahsiyet, 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agâh Beyoğlu ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra’nın beklenmedik şekilde kesişen yollarını nefes kesen bir dille anlatıyor.