Ana sayfa Dizi Haberleri HBO’da yayınlanan Sen Çal Kapımı, Latin Amerika’da fırtınalar estiriyor!

HBO’da yayınlanan Sen Çal Kapımı, Latin Amerika’da fırtınalar estiriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyada Sen Çal Kapımı fırtınası dinmiyor. Yayınlandığı her ülkede gündem yaratan dizi Güney Amerika’yı da kasıp kavuruyor. Kısa süre önce HBO’nun Güney Amerika’da yayın yapan platformu HBOMaxLa’da yayınlanmaya başlayan diziden müthiş izlenme rakamları haberleri geldi.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı dizinin dünyada ulaştığı başarıyla ilgili her gün bir haber gelmeye devam ediyor. Bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlanan dizi kısa süre önce Güney Amerika ülkelerinde yayın yapan dijital platform HBOMaxLa’da ekrana gelmeye başlamıştı.

Gelen habere göre Sen Çal Kapımı HBOMaxLa platformunda çok büyük izlenme oranlarına ulaştı. Sen Çal Kapımı, tüm Latin Amerika ülkelerindeki Top 10 listesinde ikinci sırada yer aldı. Şili, Uruguay ve Kolombiya’da birinci, Meksika ve Arjantin’de de üçüncü oldu.

HBO’da yayınlanan Sen Çal Kapımı, Latin Amerika’da fırtınalar estiriyor! 7

Yönetmenliğini Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve ikinci bölümden sonra da Altan Dönmez’in koltuğa oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyordu. MF Yapım imzalı dizi, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geçmeyi başarmıştı.

Dizinin yurt dışında bu kadar ilgi görmesi üzerine başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin de dünya çapında birer stara dönüştü. Her iki oyuncu da sosyal medyadaki takipçi sayısını her gün artırırken yurt dışından davetler de almaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin YouTube kanalındaki hesabının takipçi sayısı da 2,6 milyona ulaştı. Bir başka rekor ise ilk bölüm yayınından geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin bir yıl önce paylaşılan ilk bölümü, 35 milyonu geçen bir sayıda izlendi.