Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları yeni proje haberi bekleye dursun, Aslıhan Güner bakın ne yapıyor?

Hayranları yeni proje haberi bekleye dursun, Aslıhan Güner bakın ne yapıyor?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, geçtiğimiz sezon Show TV’de  ekranlara veda eden, İsmail Demirci ile başrolü paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk isimli romantik komedi dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’  karakteriyle çok sevildi.

Yeni sezonda Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu dizinin beklenen ilgiyi görmemesi nedeniyle ekranlara veda etti.

O günden bu yana dinlenen ve sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla hasret gideren oyuncu boş kaldığı bu süreçte uzun zamandır yapmak istediği ancak iş yoğunluğundan dolayı bir türlü fırsat bulamadığı hobileriyle ilgilenmeye başladı.

Hayranları yeni proje haberi bekleye dursun, Aslıhan Güner bakın ne yapıyor? 8

Hayranları Aslıhan Güner’in Çello dersi aldığını sosyal medya paylaşımıyla öğrendi. Çello dersine gittiği ve ders aldığı anları instagram hesabından paylaşan oyuncu takipçilerini meraklandırdı.

Hayranları yeni proje haberi bekleye dursun, Aslıhan Güner bakın ne yapıyor? 9

Bazı hayranları oyuncunun yeni bir proje için ders aldığını zannederek heyecanlandı. Ancak Aslıhan Güner’in kendi merakından dolayı Çello derslerine başladığı anlaşıldı.

3 aydır Çello ile ilgili bir uğraş içerisinde olan oyuncu bu müzik aletini çalma arzusunu ‘Yeni bir aşk’ olarak nitelendiriyor.

Bir hayli mutlu ve heyecanlı olduğu görünen Aslıhan Güner ders esnasından pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.