Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Funda Eryiğit’in filmi İstanbul Film Festivali’nde yarışacak!..

Funda Eryiğit’in filmi İstanbul Film Festivali’nde yarışacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz ile gelen Funda Eryiğit şu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Nuh Boğuldu adlı sinema filmini çekiyor.

Oyuncunun hayranları Kıvanç Tatlıtuğ ile partner olmasından da son derece memnun. İkilinin uyumu ve enerjisi merakla bekleniyor. Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı Nuh Boğuldu isimli sinema filminin çekimleri Assos’da başladı.

Aynı zamanda Hazar Ergüçlü ile birlikte Timsah Ateşi adlı tiyatro oyununda rol alan yetenekli oyuncu Funda Eryiğit bir başka heyecan daha yaşıyor.

Funda Eryiğit'in filmi İstanbul Film Festivali'nde yarışacak!.. 19

Oyuncunun baş rolünde yer aldığı Dört Duvar ( The Four Walls) adlı film 8-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 41. İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünde ‘Altın Lale En İyi Film’ için yarışacak.

Yönetmenliğini  Bahman Ghobadi’nin yaptığı Dört Duvar’ın senaryosu Bahman Ghobadi ile Hamed Habibi’ye ait. Filmde Funda Eryiğit’e  Amir Aghaee, Fatih Al ve Onur Buldu eşlik ediyor.

Filmin konusu şöyle; Boran, İstanbul’da müzisyenlik yapan genç bir adamdır. Yıllarca çalışan Boran, sonunda ailesini yanına alıp, birlikte yaşayabilecekleri, eşinin denizi hiç görmemesi nedeniyle de deniz gören küçük bir ev satın alır. Ancak bir gün eve geldiğinde, yapılan bir inşaatın deniz manzarasını engellediğini fark eder. Bu duruma karşı çıkan Boran, kaybettiği manzarasını yeniden geri kazanmak için feci sonuçları olan bir mücadeleye girişir.