Ana sayfa Dizi Haberleri Hedefi 12’den vuran Yalnız Kurt’ta Hasan Denizyaran ve Damla Colbay ikilisi çok sevildi!

Hedefi 12’den vuran Yalnız Kurt’ta Hasan Denizyaran ve Damla Colbay ikilisi çok sevildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın uzun bir aradan sonra ekranlara getirdiği yeni dizisi Yalnız Kurt, dizisi tam anlamıyla hedefi 12’den vurdu. Reytinglere zirveden giren Yalnız Kurt dizi dünyasına yeni bir çifti daha getirdi.

Daha önce yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Kurtlar Vadisi dizisi fenomene dönüşen Osman Sınav ona benzer bir dizi olan Yalnız Kurt’u ekrana getirdi. Tanıtımı uzun süredir yapılan dizi özellikle Kurtlar Vadisi hayranları tarafından dört gözle bekleniyordu.

Yeni diziden beklenti çok büyüktü. Nihayet cuma akşamı ilk bölüm ATV’de izleyiciyle buluştu. Yalnız Kurt izleyiciler tarafından çok beğenildi. Nitekim dizi tüm aldığı yüksek puanlarla tüm kategorilerde birinci olarak cuma akşamının lideri oldu.

Hedefi 12’den vuran Yalnız Kurt’ta Hasan Denizyaran ve Damla Colbay ikilisi çok sevildi! 7

Yalnız Kurt’un çok sevilen bir yanı da Hasan Denizyaran ve Damla Colbay ikilisinin partnerliği oldu. İzleyiciler çiftin birbirine çok yakıştığını dile getirdi. Böylece Yalnız Kurt dizisi ekranlara yeni bir çift daha kazandırmış oldu.

Hasan Denizyaran Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu isimli bir karakteri canlandırıyor. Çocukken öksüz kalan Altay Kurtoğlu, kimseyle bağlantısı olmayan yapayalnız bir karakter. Damla Colbay ise Esra Türkmen isimli karaktere hayat veriyor. Karanlık işlere bulaşan babasını ve annesini henüz 12 yaşındayken kaybeden Esra da Altay Kurtoğlu gibi yapayalnız bir karakter.

Osman Sınav’ın imzasını taşıyan ve istihbarat ağırlıklı bir dizi olan Yalnız Kurt’da başrollerde Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Yaprak Medine, Deniz Evin ile Polan Bilgin gibi önemli bir oyuncu kadrosu bulunuyor.