Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy, tiyatro sahnesine yeni bir oyunla çıkıyor!

Nilgün Belgün ile Bekir Aksoy, tiyatro sahnesine yeni bir oyunla çıkıyor!

tarafından ker_def

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un kadın-erkek ilişkilerini üç farklı hikaye ile anlattığı müzikli komedi ‘Kalptan Kalbe’nin galası 3 Şubat akşamı Trump Sahne’de gerçekleşecek.

Peter Quilter’in orijinal hikayesinden Zeynep Anacan’ın çevirisi, Serkan Budak’ın uyarlaması ve yönetmenliği ile sahnelenecek ‘Kalpten Kalbe’nin yapımcılığı Epizot Görsel Sanatlar’a, müzik direktörlüğü ise Metin Özülkü’ye ait. ‘Kalpten Kalbe’, yoğun hazırlık sürecinin ardından prömiyer yaptı ve büyük beğeni topladı.

Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un dans performanslarıyla birlikte tek perdede üç farklı hikayeyi anlattığı oyunun galasında sanat ve cemiyet dünyası buluşacak. 3 Şubat’ta gerçekleşecek galanın ardından oyunun Türkiye turnesi başlayacak.

Sevenleri karşısına çıkmak için gün sayan Nilgün Belgün ve Bekir Aksoy’un turne takvimi şu şekilde: 20 Şubat İstanbul Kozzy Kültür Merkezi, 22 Şubat Bursa, 24 Şubat İzmit, 26 Şubat Kadıköy Halk Eğitim Merkezi, 27 Şubat Antalya ve 28 Şubat Denizli.

Tek kişilik gösterisi ile 9 yılı aşkın süredir seyirci ile buluşan Nilgün Belgün, uzun bir aradan sonra tiyatro oyununda rol alırken iki eski dost da ilk kez birlikte bir projede yer alıyor.