Ana sayfa Kadın Haberleri Hekim arkadaşları istedi Babil’in İlay’ı Birce Akalay çağrı yaptı!

Hekim arkadaşları istedi Babil’in İlay’ı Birce Akalay çağrı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgınının yayılmasını tüm dünyada sürdürdüğü bu günlerde ünlü isimlerin yaptıkları çağrılar dikkatleri çekiyor. Bu isimler arasına Babil dizisinde İlay karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birce Akalay da katıldı… Evinde kendini karantinaya alan ve instagram hesabından yayınladığı paylaşımlarla ev hallerini sergileyen Birce Akalay, bir de dikkat çeken video paylaştı.

Akalay, hekim arkadaşlarından gelen talep üzerine bu çağrıyı yaptığını vurgulayarak şöyle konuştu:

“Hepimiz evlerimizde koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşıyoruz ama birileri var ki gerçekten onlara minnettarız. Yorulmadan, uyumadan, sosyalleşmeden sadece bizlerin iyiliği için çalışın çok değerli hekimlerimiz sağlık çalışanlarımız var. Ben hasta yakınlarımıza seslenmek istiyorum. Çok sevgili hasta yakınları sizden ricam bu bir taleptir lütfen doktorlarımıza güvenelim, onlara saygı duyalım, hastalarımızı görmek için direnmeyelim. Çünkü onlar günlerdir, haftalardır çok yoruluyorlar, bizler için çalışıyorlar. İnanın onlar en az bizim kadar hastalarımızın, sevdiklerimizi hatta daha fazla iyiliğini istiyorlar.”

Birce Akalay, bu konunun önemli olduğunu belirtti ve diğer oyuncu arkadaşlarından da benzer videloar yayınlamalarını rica etti.

Evde kaldığını ve doktorlara, tüm sağlık çalışanlarına minnettar olduğunu da bir kez daha ifade etti.