Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setindeki manzaraya şaşıracaksınız!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setindeki manzaraya şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın setinde çalışmalara yeniden başlandı.Ancak koronavirüs salgını nedeniyle birçok önlem alındığı da görüldü.

Sete giriş öncesinde herkesin ateşi ölçülüyor.Tüm set ekibi özel kıyafetler giyerek bu şekilde çalışıyor. Ayrıca mekanlar da çekimler öncesinde dezenfekte ediliyor. Oktay Kaynarca’nın Hızır Çakırbeyli olarak yer aldığı sette çekimler sırasında ortaya çıkan tablo önlemlerin çok sıkı olduğunu gösteriyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setindeki manzaraya şaşıracaksınız! 10

Ayrıca figüranlar artık daha az sayıda olacak. Yakın dövüş sahneleri olmayacak. Sette bir ambulans hazır bekletiliyor. Sağlık anlamında EDHO’nun setinde alınan bu önlemler fotoğraflara da yansıdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setindeki manzaraya şaşıracaksınız! 11

Dizi ekibinin çekimler sırasındaki özel kıyafetli halleri koronavirüs salgınına sektörün bir çözüm bulup yoluna devam edebileceğine yönelik örnek de teşkil ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setindeki manzaraya şaşıracaksınız! 12

Dizide; Onur Tan, Zübeyir Şaşmaz ve Baran Özçaylan olmak üzere 3 yönetmenin ayrı ayrı 40’ar kişilik ekipler halinde çalıştığı açıklandı. İnsan hayatının ön planda tutulduğu bir set ortamı yaratıldığı belirtilirken, araçların da sık sık dezenfekte edildiği bilgisi atv tarafından duyuruldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi setindeki manzaraya şaşıracaksınız! 13

Personelin sosyal mesafeye uyduğu, toplu taşıma yerine emekçilerin tek tek özel araçlarla sete getirildiği, sette hazır sağlık ekibi ve ambulans bulunduğu belirtildi.

65 yaş üstünde olan Sabina Toziya ve Turgay Tanülkü’nün de sahnelerine bir süreliğine ara verildi. Ayrıca oyuncuların her türlü ihtiyaçlarının da karşılandığı vurgulandı.

Umarız önlemler sıkı sıkı uygulanır ve setlerde kimseye bir şey olmaz.