Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi final korkusunu attı, çıkış yolunu buldu!

Hekimoğlu dizisi final korkusunu attı, çıkış yolunu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi, ikinci sezonunda ilk sezonuna göre daha düşük reytingler alınca hayranlar bir hayli üzülmüştü. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizi bilindiği üzere House MD’nin Türk uyarlaması…

Hekimoğlu dizisinin haftalarca düşük oranlarda kalmasına rağmen Kanal D desteğini tam gaz sürdürdü. Dizinin hikayesinde de değişiklikler son haftalarda reytinglere olumlu yansıdı. Kaan Yıldırım’ın Mehmet Ali karakteri ile hastalandığı anların heyecanı diziye hareket kattı. Son 3 haftadır yükseliş sergileyen Hekimoğlu dizisi, dün akşam da 30. bölümü ile ekrandaydı.

Timuçin Esen yine muhteşem bir oyunculuk sergileyerek sosyal medyada TT listesine görmeyi başardı. Oyuncunun her sahnesine izleyicilerin ilgisi büyük ve yapılan yorumlar da takdir ve iltifat içeriyor… Timuçin Esen’in bu müthiş performansının da katkısıyla, bir de hikayenin daha heyecanlı hale gelmesi reytinglerin de yoluna girmesini sağladı.

AB ve ABC1 gruplarında 5’li reytinglere çok yaklaşan Hekimoğlu için bunun anlamı kurtuluş. İzleyiciler final bile yapabileceği korkusu yaşarken, Hekimoğlu dizisinin son haftalardaki bu yükselişi ilaç gibi geldi.

Totalde 4’lü seviyelere yaklaşan dizi, bu durumunu korur ise sezon sonuna kadar idare edecektir. Ancak 3. sezon olur mu, işte bu biraz riskli bir konu… Hekimoğlu dizisinin hikayesi farklı, konsepti de bambaşka. İzleyiciler de zaten bunun için ekran başına geçmekteydi. Ancak heyecan unsuru biraz eksikti. Şimdi bu da yerine geldi.

Ateş Hekimoğlu’nun vurulduğu 30. bölümdeki bu heyecanlı anlar da izleyicileri ekran başına oturtan bir başka detaydı. İşte o anlar: