Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi iki sürpriz ile ekrana geliyor!

Hekimoğlu dizisi iki sürpriz ile ekrana geliyor!

tarafından ker_def

Kanal D’de bu akşam 8.yeni bölümü ile izleyeceğimiz Hekimoğlu dizisinde iki sürpriz oyuncu izleyeceksiniz. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizide Emre Kızılırmak ve Cansu Gültekin konuk oyuncu oldu.

Dizinin bugün ekrana gelecek olan bölümünde Hamza Ertürk isimli ünlü bir boksör, Ateş Hekimoğlu’na gelecek. Boksörün eşi rolünde ise Leyla karakterini izleyeceğiz. Peki 8. yeni bölümde başka neler olacak? İşte detaylar:

Hekimoğlu’nun yılın en önemli at yarışına iki özel davetiyesi vardır. Orhan, beraber gitme teklifine çok heyecanlansa da, onkoloji seminerini öne sürerek gidemeyeceğini söyler. Oysa Orhan’ın Hekimoğlu’ndan sakladığı bir sırrı vardır. Hekimoğlu yarışa Zeynep’le gider.

Hekimoğlu dizisi iki sürpriz ile ekrana geliyor! 7

Bunlar olurken, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iki farklı vaka incelenmektedir. Leyla, kocası ünlü boksör Hamza Ertürk’ün ihtiyacı olan böbreği verebilmek için doğmamış bebeğinden vazgeçebilecek midir? Aylin ve Murat çifti için yaşam mı daha önemlidir yoksa sadakat mi? Yeni ilaç mümessili Hekimoğlu’na ulaşabilmek için kimi kullanmaktadır?

At yarışı, gerçekten de Zeynep’in umduğu gibi bir randevuya dönüşecek midir?