Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisi ince ince hayat dersi veriyor!

Hekimoğlu dizisi ince ince hayat dersi veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, 4 Şubat Salı akşamı 6. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Timuçin Esen, Okan Yalabık,Ebru Özkan, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hayranları her bölümü büyük bir heyecan ve merak ile bekliyor.

Hayat dersi veren birçok olayın yaşandığı Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakteri yeni bölümde öne çıkacak. Duygusallığını izleyeceğimiz karakterin hayat hikayesindeki detaylar ise izleyicileri şaşırtacak.

Hastaneye yatırılan evsiz kadın ve Memoli arasındaki bağ herkes tarafından merak konusu olur! Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne evsiz bir kadın yatırılır. Orhan kadının durumuyla fazlasıyla ilgilenirken, Mehmet Ali vakayı almamak için direnir.

Bu durumun farkına varan Hekimoğlu, olayı çözmek için vakayla birebir Memoli’nin ilgilenmesini sağlar. Evsiz kadın ve Memoli arasında geçen konuşmalar ise herkesin aklını bulandırır… Peki evsiz kadının gerçekte kim olduğu ve başına gelenler açığa çıkacak mıdır?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. İşte 6.bölümden 2. fragman: